V primácké soutěži čtyři zamilované páry se svými mazlíčky bojují o pohádkovou výhru v hodnotě půl milionu korun a titul nejlepší influencerské rodiny. Favoritku soutěže Ladušku, která se účastnila již první řady pořadu Like House, v honbě za vítězstvím ale zbrzdily nečekané zdravotní komplikace.

„Můžeme potvrdit, že ve vile show LIKE HAF zasahovala rychlá záchranná služba. Zdravotníci dorazili do vily poté, co se účastnici show Ladě Horové neudělalo dobře. Vzhledem k lékařskému tajemství nebudeme v tuto chvíli prozrazovat detaily. Natáčení show dále pokračuje podle plánu,“ tak zní oficiální vyjádření FVT Prima.

Do vily zavítal také zpěvák Jan Bendig (28) s přítelem Lukášem, došlo zde ale k nesportovnímu chování. Lukáš Rejmon (36) se totiž rozhodl bojkotovat týdenní výzvu, kterou měli soutěžící ve vile splnit. Dokonce měl nabádat i ostatní soutěžící, aby úkol také neplnili. Produkce pořadu se ho po dlouhém uvážení rozhodla z vily vyloučit, společně s ním se rozhodl odejít i zpěvák. Nové díly můžete sledovat každý všední den od 18:15 na Prima SHOW.

 

VIDEO: Jan Bendig v pořadu Like Haf: Proč kývl na účast?!

Video
Video se připravuje ...

Jan Bendig v pořadu Like Haf: Proč kývl na účast?! FTV Prima

Fotogalerie
20 fotografií