Půvabná Jitka Boho, co se v roce 2009 účastnila první Česko Slovenské SuperStar a o rok později získala korunku České Miss, i když oboje ještě pod jejím dívčím příjmením Válková, se co nevidět stane dvojnásobnou matkou. K její dcerce Rosálii (v listopadu 7), jejímž otcem je Jitčin bývalý manžel Lukáš Boho (38), přibude druhé dítko. To někdejší misska čeká se svým současným partnerem, zemědělcem a pražským radním Tomášem Hřebíkem (42).

I když se říká, že děťátko by mělo přijít do nového a do čistého, jenom málokdo to pojme jako Jitka - tedy ne tak, že třeba jenom vymaluje budoucí dětský pokojíček, ale rovnou se přestěhuje. Po rozvodu se totiž Boho zabydlela v Třebíči, nový vztah ji ale přivedl zpět do Prahy. Na sociální síti již ukázala, jak postupně zařizuje své bydlení, jejím nejnovějším příspěvkem je právě místnost pro miminko. A ta vypadá bez jakéhokoliv přehánění jako z pohádky!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho o druhém těhotenství: Je to náročnější! Budí mě bolesti zad! Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Nádherná postýlka s baldachýnem, přebalovací pultík, dřevěná světla nad postýlkou a dřevěný kolotoč s ptáčky... vše v jemných, přírodních barvách, nic řvavého a přehnaného. „Už je to celé pro tebe připravené a já taky,“ vzkázala nenarozenému dítku skrze internet Jitka a své followery na instagramu pak ujistila, že zářivky rozmístěné kolem kolíbky jsou tam především kvůli ní: „K miminku bude třeba vstávat, kojit, přebalovat, tak aby to světlo bylo intimní.“ 

Boho ještě plánuje přidat do postýlky látková písmenka, co dají dohromady jméno miminka, ale vzhledem k tomu, že modelka tají dokonce i pohlaví očekávaného děťátka, musíme si na to všechno ještě počkat. A stejně tak netrpělivě čeká na porod i sama Jitka.

„U maminky je ti zatím asi moc moc hezky,“ povzdechla si misska, která již nejspíš přenáší - a ani pilná práce kolem domu zatím porod neuspíšila. „Kéž by to šlo vše přirozeně,“ přála by si. 

Fotogalerie
87 fotografií