Zesnulý herec byl totiž dlouholetým ředitelem Divadla Jiřího Wolkera, kde oba dva v minulosti hráli a kde mezi nimi také přeskočila ona pověstná jiskra. Na poslední rozloučení ale mezi bývalými manželi vládlo ticho a každý si hleděl svého.

Zase vyprodáno

Vyskočila totiž čekala smuteční řeč, na niž se soustředil, protože ji pronášel spatra. „Myslím, že Karel by měl radost, protože kdyby se tady rozhlédnul, tak by viděl, že má zase vyprodáno,“ začal herec svůj smuteční proslov. „Za Karla byl svět ještě v pořádku. Hrát Sněhurku by mi tehdy nedali, ale kdybych dnes prohlásil, že se cítím jako žena, pak bych ji možná dostal,“ snažil se odlehčit pohřební atmosféru.

Nesplněný slib

„Naše divadlo se pravidelně schází a bohužel se občas potkáváme i tady, když někdo z nás zemře. Když jsme se sešli naposled, říkal jsem, že až umře poslední z nás, tak jediný, kdo nám přijde na pohřeb, bude Karel Richter. To se mi nepovedlo,“ ukončil Vyskočil svůj proslov. Dojal jím i exmanželku Andrlovou.

Bouřlivé manželství

Andrlová byla manželkou Vyskočila 15 let. Kdekdo mu záviděl, že má krásnou Ivanu doma. Např. kolega Jan Čenský (61), který s Andrlovou zazářil v pohádce Princové jsou na draka. Jenže Vyskočil měl údajně manželství pokazit. Když si v druhé polovině 90. let začal románek se svou pozdější ženou Anife (48), rozvod byl na spadnutí.

A následně došlo k nejdrsnějšímu ukončení manželství v českém showbyznysu. Plné hádek, urážek, napadení a trestních oznámení. O rozvod požádala Andrlová v roce 1996. Jako důvod uvedla, že ji manžel odmítal samotnou pouštět do společnosti. V té době už měla údajně milence, kolegu z divadla Marka Liberta (50). Soudy (i ten Nejvyšší) následně řešily několik sporů. Vyskočil si mimo jiné stěžoval, že mu Andrlová znemožňuje styk s dcerou Michaelou (dnes 32). Bojoval o dům, v němž společně s manželkou a dcerou bydleli.

Video
Video se připravuje ...

S princeznami je dávno konec. Ivana Andrlová dostala v 1. MISI roli důchodkyně! FTV Prima

Fotogalerie
52 fotografií