„Ano je to pravda, nezlobte se vůbec nemohu mluvit,“ potvrdil Blesku informaci, kterou první uvedl web eXtra.cz, zdrcený Ivan Vyskočil. Sotva ze sebe soukal slova, než ho zcela přemohl zoufalý pláč. Smrt Jakuba jej totálně zdrtila. Maminkou Jakuba byla Vyskočilova druhá manželka Růžena, rozená Poláková. S ní měl herec během dvanáctiletého manželství syny dva.

S Jakubem na sebe byli fixovaní, a kdykoliv mohli, něco spolu podnikali. Ivan měl dokonce řidičský průkaz na autobus a na začátku března si od syna z jeho firmy BusLine jeden vůz půjčil a zajel na Ukrajinu pro uprchlíky.

To, že se Jakub zastřelil, pro eXtra.cz uvedl důvěryhodný zdroj z okolí herce. „V noci se doma zastřelil syn Ivana Vyskočila Jakub. Nechal dlouhý dopis na rozloučenou. Dostal se do nějakých dluhů a problémů.“

Jakub Vyskočil patřil mezi největší dopravce v České republice. Jeho firma BusLine s běžícím jelenem v logu zaměstnává sedm stovek řidičů. S firmou bývá spojována řada korupčních kauz, které se točí především kolem kontroverzního Jiřího Vařila, podle iDnes.cz muže s „pověstí mafiána“.

Ten s firmou dříve spolupracoval v pozici manažera. Jakub Vyskočil tvrdil, že slepě věřil jeho tvrzením, ale zcela se od něj distancoval. BusLine je bez Vařila prý zdravá a slušná firma, spolehlivý zaměstnavatel.

Vyskočil byl ženatý celkem čtyřikrát, během posledního rozvodu s Anife Vyskočilovou to byl právě Jakub, kdo mu byl největší oporou.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Fotogalerie
39 fotografií