Bylo jasné, že Zuzana pro svého prvorozeného synka vymyslí netradiční jméno a stalo se. Proč tedy Dion? 

Všechny vlastnosti s názvem Dion: veselý, pozorný, aktivní, moderní, závažný, velkorysý, kompetentní, štěstí, přátelský, temperamentní, kreativa, nestálý znak.“ Jak dodala, Dion, nebo řecký Dionýsos, byl starořímským bohem vína, úrody, plodnosti a zábavy. „A do toho bude Lev, takže super kombinace,“  raduje se Plačková, která chlapce přivedla na svět v bratislavské porodnici.

Miminko se narodilo jako princátko, doma na něho čeká kočárek od Diora a samozřejmě většina výbavičky je též od této luxusní značky. „Konečně jsme všichni spolu,“ pochlubila se na instagramu svým fanouškům a sledujícím a připojila i video, které zachycuje velmi intimní okamžiky její rodinky.

Pod jejím příspěvkem se okamžitě strhla lavina gratulací, mezi prvními se ozvala například Jasmina Alagič nebo Lela Vémola.

O miminko jsme se snažili skutečně velmi dlouho, lidi, kteří nás znají, o tom vědí. Zadařilo se nám počít v nejhorší možné životní situaci, o které všichni víte,“ zmínila incident z loňského listopadu, kdy do jejího domu v rámci protidrogové akce vtrhla zásahovka.

Muži zákona zajistili více než 9 kilogramů pervitinu a obvinili 15 osob z trestného činu založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny a drogové trestné činnosti. Zuzana s manželem Reném Strauszem (32) strávili 4 dny ve vazbě, ale nedávno byli zproštěni obvinění. 

Fotogalerie
58 fotografií