Dvojnásobná maminka Michaela Tomešová patří mezi ženy, co se snaží na Instagramu ukazovat realitu bez příkras. Pravda, o manželské krizi sRomanem Tomešem (34) se rozpovídala až v pořadu Výměna manželek, kde společně účinkovali a kde byla Míša vyměněna za maminku-samoživitelku, ale jinak beze studu sdílí i ty méně příjemné stránky vztahů... či mateřství.

Nyní například nahrála do svých instastories detailní záběr na svá stehna poznamenaná striemi, tedy pajizévkami, co vznikají nadměrným namáháním kůže. „S opálením mi vždycky vylezou tyhle moje vzpomínky na těhotenství a porod,“ napsala k záběru, který by mnoho žen považovalo za nelichotivý a spíše by se ho snažilo před svými fanoušky skrýt. Jenže Míša ne.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Michaela Tomešová: V rozevlátých šatech ukázala skoro vše! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Hvězda seriálů Sestřičky a ZOO má ke své pokožce poznamenané náhlým nárůstem váhy docela jiný vztah. Strie koneckonců k mateřství patří... „Mám je ráda. Až mě to vždycky dojme,“ svěřila se 98 tisícům svých fanoušků a followerů na Instagramu. Tak jako v písničce Farné, právě strie pro ni budou navždy znamenat zázrak stvoření a fakt, že dala život synkům Jonášovi (v srpnu 4) a Kristiánovi (5)...

Fotogalerie
58 fotografií