Marie Doležalová už dávno není tou plachou Sašou ze sitcomu Comeback, díky kterému se dostala do povědomí mnoha televizních diváků. Během natáčení pořadu Stardance ...když hvězdy tančí poznala svého životního partnera, tanečníka Marka Zelinku (35) - a dnes spolu mají dvě děti a spokojený rodinný život. A i když se už Marie nějakou dobu nevěnuje svému blogu Kafe a cigárko, kde s humorem sobě vlastním popisovala úskalí hereckého života, vtipně komentuje své mateřské radosti i strasti alespoň na sociálních sítích.

Svým posledním příspěvkem na instagramu poukázala i na tu stránku mateřství, kterou slavné dámy moc často nezmiňují: a to, že se najdou i ženy, co porodí dítko... a do druhého dne nevypadají jako z billboardů. Marie začíná „chatovou sezónu“ v červených plavkách... a s pár kilečky navíc. „Jako už několikátý léto mi něco do plavek přebejvá, za prvý špeky, v bulváru by řekli faldíky, za druhý dvě děti, co by mě nechaly aspoň jeden den do mrtva ležet na dece a číst,“ napsala se sympatickým nadhledem k povedené momentce.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Místo toho, aby si stýskala, za požehnání být maminkou prý děkuje každý den. A že nemá postavu jako modelka? Nevadí. Tohle léto budeme říkat, že úsměv je víc než postava a párek je víc než dieta. Jo?“ dodala zvesela u snímku, na němž má kolem pasu kromě faldíků i dětskou ručičku patřící jednomu z jejích potomků, což upřímně dojalo její herecké kolegyně.

„Maruško, ty jsi prostě moje hvězda,“ vzkázala jí například Lenka Zahradnická (37) a se stručným výkřikem „nádherná“ nezůstala pozadu ani Tereza Ramba (32), dříve Voříšková.

Fotogalerie
83 fotografií