Pár spolu prožil mnohé a ne jen to krásné. Po vítězství v soutěži krásy, kde Natálie získala titul Miss International Czech Republic 2020, nečekaně přišel pár se zprávou o tom, že čekají společné dítě, v šestém měsíci těhotenství o něj ale bohužel přišli.

Teď Natálie Kočendová a Lukáš Vlačuha své fanoušky a sledující na Instagramu informovali o jejich rozchodu. Oba k tomu použili stejnou fotografii a shodně uvedli, že původně ji chtěli použít při docela jiné příležitosti, měla patřit k oznámení o zásnubách, osud tomu ale chtěl jinak.

„Naše cesty se už nějaký čas zpět rozešly. Dále pokračujeme jako přátelé a jsem Lukymu za vše VELMI vděčná,“ napsala velmi stručně Kočendová na sociální síti. To Laky Royal se pod stejným snímkem na svém profilu rozepsal mnohem více.  „Přesně tuhle fotku jsem chtěl dát ven, když jsem Natálku požádal o ruku! Byl jsem oslepen láskou a díval jsem se pouze mým směrem!

Byl jsem sobecký a myslel jen na to, co chci já! Neuvědomoval jsem si, co vůbec Natálka od života chce, ale nakonec si uvědomíte, že Natálka vyhrála světovou soutěž, má před sebou tolik práce a kariéru, má plány a cíle, proto máme každý jiné priority, že jsme se rozhodli jít každý svou cestou,“ uvedl známý barber na svém profilu a dále prozradil, že se rozešli „v přátelském duchu, plni lásky, soucítění, vzájemné podpory ke druhému.“

„Přestože je o 11 let mladší, je tak sinou a statečnou ženou, kterou jsem vedle sebe ještě neměl! Jsi chytrá a krásná a opravdu věřím, že tvé sny, co chceš, se vždy splní! Sice nebudu mít rodinu snů, přesto jsme tu jeden pro druhého,“ napsal Laky a dodal, že i přestože jejich vztahu mnoho lidí nedávalo příliš velkou naději, bylo z toho nakonec krásných dva a půl roku „bezchybné lásky“.

A na závěr Natálii přidal i několik rad do života. „Nezapomínej hlavně, abys měla kolem sebe co nejméně falešných lidí! Neboj se říct ne! Vždy zamknout večer a vždy upřímnost! Love you,“ zakončil až dojemně zprávu o jejich nečekaném rozchodu.  Po všech tě krásných slovech, které na adresu dnes již  bývalé patnerky a ani nemůžeme divit, že první, kdo jeho příspěvek okomentoval, byla právě Kočendová. „Děkuji ti za vše. Vždy tady budu pro tebe, vždyť ty víš,“ okomentovala jeho příspěvek téměř okamžitě.

Video: Miss Kočendová po potratu chlapečka šokovala: S partnerem chtějí 4 vlastní děti a 2 adoptované!

Video
Video se připravuje ...

Miss Kočendová po potratu chlapečka šokovala: S partnerem chtějí 4 vlastní děti a 2 adoptované! Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
83 fotografií