Zatímco poslední dva ročníky se Ewa Farna na Cenách České hudební akademie Anděl zhostila role moderátorky, tentokrát bude vystupovat čistě jako hudební umělec. Ewa na akci pochopitelně nejen zazpívá, ale také se svojí loni vydanou deskou s názvem Umami získala nejvíce nominací.

Na generálce, která se konala den před středečním galavečerem, jenž se uskuteční v pražském Veletržním paláci, ale nebyla zdaleka sama. Kromě týmů profesionálů jí dělala společnost i dcerka Ella, kterou přivedla na svět na přelomu letošního února a března. Tu si během pěvecké zkoušky vzala do kojeneckého nosítka a měla ji po celou dobu na prsou. U maminky je totiž nejlépe! „Nazkoušeno! Tak zítra nechoďte brzy spát a sledujte nejvíc cool akci na český scéně, za kterou stojí ty nejschopnější lidi u nás! Držím palce Martinovi Mikyskovi, páč “I have been there🤟🏼” a strašně se na celek těším!“ napsala k fotkám z generálky natěšená zlatá Slavice.

Zatímco poslední ceny Anděl moderovala právě Ewa a bohužel kvůli přísným covidových opatřením bez přítomnosti diváků v hledišti, letos se této výsostné pozice ujme youtuber a autor úspěšného internetového pořadu na MALL.TV Mikýřova úžasná pouť internetem Martin Mikyska (28). Předávání dnešních hudebních Cen Anděl bude v přímém přenosu vysílat Česká televize od 21.30 hodin. 

VIDEO: Ewa Farna na Cenách Evropy 2: Překvapení po porodu!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna na Cenách Evropy 2: Překvapení po porodu! David Turek

Fotogalerie
56 fotografií