Děj filmu Promlčeno se odehrává během jediného večera - zdánlivě obyčejné živé vysílání v rozhlase je vlastně velmi neobyčejné a změní životy řadě lidí. V takovém snímku, jehož autorem i režisérem je Robert Sedláček, se představili například Karel Roden či Igor Bareš (56). 

Pánové premiéru nevynechali, stejně tak přišel reprezentovat i sám Sedláček (48). Nechyběl ani další člen obsazení Michal Dalecký (38), který je nejen hercem, ale i členem kapely BomBarďák.

Dál už ale kinu vládly především krásné dámy. Nikde sice nebylo vidět Vilmu Cibulkovou (59), která si ve snímku rovněž zahrála jednu z výraznějších rolí, ovšem premiéru si naopak přišly užít »tři grácie« - Barbora Bočková (32), Julie Šurková (29) a Denisa Barešová (26). V případě té poslední zmíněné je ovšem její příjmení pouze náhodnou shodou jmen s Igorem Barešem, nejsou příbuzní. Denisu si můžeme pamatovat už z rolí v Kukačkách či Podezření. 

Na premiéře měla na sobě bílé šaty, odvážnější model, co se stříbřitě třpytil a odhaloval bříško, vytáhla Barbora Bočková. A ani Julie se nestyděla a vsadila na krásné tmavé šaty s výstřihem na zádech. Možná že některé pány ale zklamalo, že ho nevynesla spíše naopak..

Jindy odvážná Eva Decastelo, která si v Promlčeno též zahrála, tentokrát také nevytáhla své ženské zbraně - naopak zvolila velmi cudný model, kdy neukázala skoro žádnou kůži, leda tak nožku v otevřené obuvi. Elegantní model pak oblékla také herečka Simona Prasková (58), televizním divákům známá především coby jedna z představitelek soudkyně Barbary ve stejnojmenném pořadu. Dorazila také herečka Jitka Schneiderová (49) a v červených šatech pak Barbora Mudrová (31) alias Ája z Ulice. V černé od hlavy až k patě pak přišla Olga Lounová (41). 

Kolegy přišli podpořit ale i některé další tváře českého showbyznysu. Muzikálový zpěvák Vojta Drahokoupil (26), který zazářil v Tváři a už méně v Survivoru, odkud musel předčasně odstoupit, se nadšeně zdravil s hercem a dabérem Michalem Holánem (38), kterého proslavila role »Jasnačky« v Policii Modrava. Sámer Issa (36), hvězda první řady SuperStar, si zase dělal selfie a pyšnil se tetováním na zátylku a na krku.

Herec Jan Révai (48) vyvedl partnerku. A jako pár dorazili také Emma Smetana (34) a Jordan Haj (33). Také kamarádky Denisa Pfauserová (33) a Andrea Bezděková (28) si nechaly nic ujít. Na film se přišel podívat i někdejší vězeň Jiří Kajínek (61), který dostal milost od prezidenta. 

VIDEO: Karel Roden na hřbitově zaskočen neznámým mužem. Dostal tajemný balíček

Video
Video se připravuje ...

Karel Roden na hřbitově zaskočen neznámým mužem. Dostal tajemný balíček Donart

Fotogalerie
68 fotografií

Fotogalerie
68 fotografií