Leckteré známé osobnosti ze svých dovolených u moře dávají vědět jen pomocí polonahých fotek z pláže, jenže Tereza, která se nedávno objevila nahá na obřím plakátu k filmu Betlémské světlo, už to asi nemá zapotřebí. Přesto pány z řad svých fanoušků nezklamala a sdílela alespoň snímek, na kterém se v plavkách krásně vyjímá její zadeček. A po dvou dětech, chtělo by se dodat, i když je to málem k neuvěření. 

Ovšem Ramba zvládá vše a ani na pláži nelelkuje. V poslední době se věnuje svému eshopu s oblečením, a tak příznivcům honem hlásila, že zboží je na skladě. „Jenom XS už jste nám zase vyrabovali. Tak šťastnej lov!“

„A co uděláme s tím DNESKA UŽ JE TO PES? Obávám se, že DNESKA NEBUDE!“ napsala ještě v příspěvku. Na první počtení to možná nemusí dávat smysl, ale jedná se opět o byznys. Herečka známá například z pohádky Peklo s princeznou totiž touto větou odkazovala na spor se svým mužem ohledně toho, zda by měli vyrábět a prodávat i trička s nápisem „DNESKA UŽ JE TO PES“.

Zatímco Tereza ho prosazuje s tím, že nejen ženy, které mají děti, mohou mít den blbec a oblečení už v ten den nehraje roli, a říká, že i pejskařky by si nějaké takové tričko se zvoláním zasloužily, tak manžel Matyáš nesouhlasí. Postavil si hlavu, že když sami doma psa nemají, tak takové tričko prostě nechce. Navíc mu ten nápad ani nepřipadá vtipný. Ramba ho dokonce natočila na stories a chtěla z něj dostat přinejmenším nějaký lepší argument. Videa přinesla ale spíše hlášku: „DNESKA NEBUDE.“ A fanoušci tak logicky chtějí koupit i tričko s tímto nápisem.

„My už se o tom hádáme čtrnáct dní,“ přiznala pobaveně kráska na instagramu. Pokud je důvodem jejich rozepří jen taková prkotina, asi mají vyhráno. Přesto se nabízí otázka, jestli by si neměli raději užívat dovolenou v zahraničí a na chvíli zapomenout nejen na spory, ale také na nové projekty. Takhle by se totiž mohlo zdát, že opravdu vůbec neumí odpočívat. 

VIDEO: Komedie Deníček moderního fotra: A co matka? Jaká je filmová postava Terezy Ramby?

Video
Video se připravuje ...

Komedie Deníček moderního fotra: A co matka? Jaká je filmová postava Terezy Ramby? Cinemart

Fotogalerie
55 fotografií