Nedávno po synovi Mikolášovi (2) přivedla na svět své druhé dítě, s nímž už „poctivě“ plní instagram. Teď se Ramba, za svobodna Voříšková, ukázala přímo při kojení. Malou Miru (2 měs.), které doma přezdívají Hvězdička, si s sebou vzala do divadla a ještě těsně před nástupem na scénu ji v zákulisí musela nakojit.

„Reálně vypadám takhle. Tohle je asi půl hodiny před vstupem na jeviště. Drdol hrůzy pro maskéry stále drží. Pak si vzal Maty Hvězdičku do šátku a mrckoval, že jsem si vybrala růžovej. Jó, hochu, na růžovou, červenou a meruňkovou si teď zvykej. Je to dva na dva! Miluju všechny tři barvy, takže ráno nevím, kterou nahodit. Většinou vítězí… ta čistá,“ napsala k fotografii, kterou sdílela na svém instagramu.

Na fotce sedí v teplácích a s drdolem na hlavě v zákulisí, kojí malou Miru a v ruce drží prsní vložku. Právě tepláky a mikiny z nové kolekce své značky Láska je teď herečka propaguje, kde jen může. „Kojit se v ní dá horem i dolem. Kojení zdar a nekojení taky, chci zdůraznit, že nejsem propagátor ničeho, ať si každý dělá tak, jak to cítí,“ uvedla.

Některé ale hereččin nový merch příliš nenadchl.Není vám hanba?? Takovej randál za teplákovku?“ ptala se například kousavě jistá Radka. A nebyla sama. Nová mikina totiž vyjde na 2390 korun a tepláky k ní na 1690 korun. Na to, že Ramba teplákovku propaguje jako oděv určený k zašpinění a zničení, je to docela dost.

VIDEO: 3Bobule: Tereza Ramba byla nejdřív proti, pak rozhodl dobrý scénář.

Video
Video se připravuje ...

3Bobule: Tereza Ramba byla nejdřív proti, pak rozhodl dobrý scénář. Bioscop

Fotogalerie
156 fotografií