S manželkou Gabrielou těhotenství tutlali do poslední chvíle, ale když se miminko narodilo, tak se z Libora stal nejšťastnější muž pod sluncem. 

„To naše jaro začalo 16. února sedm minut před desátou večer. Viděl jsem to. Intenzitu těch okamžiků plně nikdy nevystihnu. Ale bez nadsázky probudí se v člověku nový rozměr lásky. K mojí ženě. K životu. A hlavně k němu. Syn. Prvorozený. Pokračovatel,“ svěřil se na sociální síti dojatý tatínek, který své příznivce každou chvilku informoval o pokrocích synka. 

Proto se očekávalo, že moderátor po vzoru svých kolegů, uspořádá k jeho prvním narozeninám velkou oslavu. A nic. 

VIDEO: Libor Bouček drandí s kočárkem po kolonádě: Druhé dítě nejde tak, jak by mělo!

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček drandí s kočárkem po kolonádě: Druhé dítě nejde tak, jak by mělo! Markéta Reinischová

Jsem asi už starej a unavenej, takže žádná oslava nebyla. Albert po stole rozmatlal dort, dostal auto a šlo se spát. V podstatě i já se řídím jeho režimem, tady to odmoderuji, dám si drink a jedu koupat,“ přiznal Blesku Bouček na akci v K.U. baru, kde se představoval nový tonic.

A nejenom, že už na mejdany nechodí, ale i na rande se svou manželkou si počkal 11 měsíců. „Je to tak, poprvé jsme s manželkou přespali sami a navíc mimo domov. Bylo to krásné, ale stejně nám oběma syn chyběl,“ dodal Libor. Druhé dítě by si s Gábinou moc přáli, ale nechávají to osudu...

Fotogalerie
34 fotografií