Čas běží jako splašený, a z malých, bezbranných dětí jsou dnes už dospělí, samostatní lidé. Na vlastní oči pozorovala takovýto přerod i zpěvačka Lucie Bílá. Její syn Filip, kterého měla s Petrem Kratochvílem (70), co dal pěnici vale kvůli Pavlíně Babůrkové (48), vítězce Miss Československo 1992, slaví v úterý 27. narozeniny. Na sociální síť při té příležitosti Bílá nahrála snímek, na němž je Filip zachycený jako rozkošný plavovlasý klučina, co si hrál s fotoaparátem. Už tehdy se na něm začala projevovat jeho láska k umění, kterou měl v krvi.

Na rozdíl od své maminky sice nezdědil ambice stanout na jevišti, zato se našel před a za kamerou. Ujal se například režie mámina videoklipu k písni Hořká jako rtuť, v jejím klipu Mám ráda život si zase zahrál. Není tedy pochyb, že už jako dítě měl jasno, kam ho jeho budoucí kariéra zavane... Svým „lajkem“ povedenou fotku ocenilo množství zpěvaččiných fanoušků a příznivců, kteří Filipovi upřímně gratulovali k narozeninám... a mimo jiné také herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (68).

VIDEO: "Filípek" Lucie Bílé: Proč jsem se vrátil do Čech? Je to S.O.S.!

Video
Video se připravuje ...

"Filípek" Lucie Bílé: Proč jsem se vrátil do Čech? Je to S.O.S.! David Turek, Jan Jedlička

„Broučku můj, nemohu ani uvěřit, že už je ti 27 let…“ podivovala se na svém instagramu mnohonásobná držitelka ocenění Zlatý a Český slavík (pročež první příčku jí loni "vyfoukla" o generaci mladší zpěvačka Ewa Farna). „Všechno nejlepší k narozeninám… Být tvoje máma je nejvíc,“ zdůraznila hrdě pěnice, která už před lety prohlašovala, že až poté, co se stala matkou, teprve pochopila, co je to láska. „Není žádná bytost na světě, která by pro mě byla víc než tenhle malý nezbeda… Pardon, teď už velký a dospělý muž.“

O Filipovi se dá říct, že je skutečným světoběžníkem - během studií ve Francii se zamiloval do života mimo rodnou hroudu, a kromě pobytu ve čtvrté nejlidnatější zemi Evropy strávil určitý čas i za oceánem ve Spojených státech amerických. Loni na jaře se vrátil do Česka, aby byl milované mamince po ruce při uvedení do provozu (a následném slavnostním otevření) jejího vlastního divadla. V centru Prahy má byt – dostal ho od své matky už jako šestnáctiletý a údajně stál tehdy 45 milionů korun.

Fotogalerie
83 fotografií