Kristýna Janáčková, sestra Zdeňka Janečka, manžela Ani Geislerová vydala svou první knihu a jednu z kmoter "lovila" samozřejmě v kruhu rodinném. Herečka Aňa dorazila s manželem a dcerou Stellou, ale zároveň chvílemi opečovávala svého ročního synovce Eliota. A okolo se motal i druhý synovec školkáček Luis.

Na křtu se samozřejmě objevila i tchyně s tchánem a švagr Michal, manžel autorky interaktivního deníku pro maminky nazvaného S láskou, máma. Ten Janáčková měla v plánu vydat už loni. "Původně měl deník vyjít 11.11. 2021 na výročí mého oznámení, že jsem podruhé těhotná. Ale celosvětový problém s papírem nám vydání posunul. Nejdříve jsem to obrečela, krásné datum, ale pak jsem si řekla, že je nával diářů a jiných knížek, tak bude na dodělání větší klid, navíc vychází před Velikonocemi, symbol zrození, a tento deník je o zrození," prozradila Janáčková.

Křtu na Kampě se mimo herečky a její švagrové zúčastnily i další známé maminky - Miluška Bittnerová a se svýma dvěma dětmi dorazila i herečka Míša Tomešová. 

VIDEO: Aňa Geislerová: Pomoc někomu je intimní rozhodnutí, ale musíme i žít

Video
Video se připravuje ...

Aňa Geislerová: Pomoc někomu je intimní rozhodnutí, ale musíme i žít Markéta Reinischová

Fotogalerie
27 fotografií