O víkendu prasklo, že Daniela Písařovicová nemá k Ondřejovi blízko jen v pořadu Inkognito, kam usedla mezi hádající, ale i v soukromí.

Jsem ohromnou fanynkou Inkognita už od samotného začátku. Neviděla jsem jen pár dílů ze všech, které byly odvysílány. Strašně jsem se tedy na natáčení těšila, kluci jsou totiž neskutečně zábavní,“ nechala se slyšet Daniela a je na ní vidět, že si svoji novou roli opravdu užívá, ale co se týká vztahu k Ondřejovi, už tak výmluvná není.

Já se o tom vůbec nechci bavit. Znovu opakuji a dělala jsem to tak i v předchozích případech, že jsem si tak chránila soukromí celkem, tak já bych vám to nechala bez odpovědi," vzkázala pořadu ShowTime Daniela a v podobném duchu odpověděl i Brzobohatý.

Každopádně muzikant není prvním slavným chlapem, co se okolo publicistky motal, nebo se jí dvořil. Už v roce 2011 se na společné akci objevila po boku herce a gastrošílence Lukáše Hejlíka (42).

VIDEO: Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video
Video se připravuje ...

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott Markéta Reinischová

Daniela je nejen krásná, ale i chytrá a velmi vtipná žena,“ básnil tehdy o moderátorce herec. Ale jejich okouzlení netrvalo dlouho a po pár měsících to vyšumělo do ztracena.

Pak se Písařovicová několikrát zmínila, že sama není, nebo po rozchodu, ale nikdy svého partnera neukázala. Buď se ve společnosti objevovala sama, nebo s kamarádkami.

V červnu 2019 měl Karel Gott (†80) velkolepou oslavu 80. narozenin, a tady se poprvé v životě potkala s Jaromírem Jágrem (50), který byl po rozchodu s Veronikou Kopřivovou (30).

Bavili jsme se o práci toho druhého, mě zajímal hokej, jeho moderování. Pak o běžných věcech. Bylo to příjemné," řekla Blesku půvabná brunetka. Ale bohužel u toho zůstalo. „Telefony jsme si nevyměnili a ani na Kladno se nechystám," dodala se smíchem Daniela.

Fotogalerie
45 fotografií