Charlotte se na sociální síti vystavuje ze všech stran, ale společnosti se vyhýbala. Až do středy, kdy společně se sestrou Ornellou (29) a její nejmladší dcerkou Lilianne, dorazily na 5. narozeniny bistra Waf-Waf. 

I když to všude vonělo sladkými vaflemi a palačinkami, nejmladší Štika se jich ani nedotkla. „Nejsem moc na sladký, spíš slaný, takže bych to nejedla, ani kdybych mohla. Mám už dole 40 kilo a hubnu dál. Mám to štěstí, že mi prsa zůstala, ale na břiše se mi nestáhla kůže, takže si ji nechám odstranit,“ svěřila se Blesku Charlotte, které zhubnutí opravdu pomohlo. V černé úzké sukni a bílém tričku byla vážně kost. 

VIDEO: Charlotte Štiková už zhubla 40 kilo! Obří vnady zůstaly, ale povislá kůže se musí odřezat

Video
Video se připravuje ...

Charlotte Štiková už zhubla 40 kilo! Obří vnady zůstaly, ale povislá kůže se musí odřezat Markéta Reinischová

Před několika týdny se ale pochlubila smutnou zprávou, a to, že se po pěti letech rozešla s přítelem Ivkem. „Z mé strany to bylo spíš kamarádské, než že bych byla zamilovaná, a tak jsem si řekla, proč v tom vztahu zůstávat. Vím, že Ivko mě miluje, ale já ho mám ráda jako kamaráda a jsem ráda, že i po rozchodu jsme kamarádi zůstali. Mám teď období randění a baví mě to,“ netají se blondýnka. 

Bohužel se nezlepšil ani vztah s její matkou Monikou Binias. „Už jsem přestala reagovat na její jízlivé zprávy, protože to nemá cenu. Když jsem se rozešla s Ivkem, tak mu hned psala, že jsem zlá, nechápu proč. Naposledy jsme spolu mluvily před rokem,“ říká Charlotte. 

Fotogalerie
34 fotografií