Hubnutí Charlotte Štikové velmi prospělo, bez nadsázky se dá říci, že snad nikdy nevypadala lépe. Ovšem velmi neblahý vliv mělo na vztah s vlastní matkou – Monikou Binias. Ta totiž své nejmladší dceři nevěří, že zhubla pouze pomocí diety a cvičení, ale tvrdí, že za vším stojí operace žaludku.

Ať je to jak chce, Charlotte to v poslední době neuvěřitelně sluší a vzhledem k tomu, že je momentálně nezadaná, je docela pochopitelné, že se svými sexy přednostmi tu a tam pochlubí na instagramu. Naposledy svým fanoušků nabídla pohled na její přednosti oděné do černých sexy šatů.

Nutno říci, že i přes to, kolik dokázala zhubnout, o své přednosti nepřišla a na snímku to vypadá, že její ňadra nemají daleko k tomu, aby ze sexy modelu vypadla. Což ale minimálně mužskou část jejích fanoušků potěšilo. Pod jejím příspěvkem se objevily jen samé pozitivní komentáře. "Strašně ti to sluší," napsal jeden z jejích fanoušků a další ji zase označil za "brutální číču". Mrkněte do galerie, kde se můžete přesvědčit, že i žena s plnými křivkami dokáže být až neuvěřitelně sexy.

Video: Charlotta a Ifko ze Štik: Drsný rozchod! Kdo koho už nebaví?

Video
Video se připravuje ...

Charlotta a Ifko ze Štik: Drsný rozchod! Kdo koho už nebaví? FTV Prima

Fotogalerie
49 fotografií