Dvojčata pracovala jako servírky v jedné restauraci, když dostala nabídku fotit pro Playboy. Polichocené přijaly a jejich snímky zaujaly samotného Hefnera (†91). Nakonec je dokonce pozval k sobě do Los Angeles, aby se nastěhovaly do jeho legendárního sídla. 

Když sestry přijely, vnímaly celou záležitost podle svých slov značně naivně. V té době jim bylo jen osmnáct, Hefner na druhé straně už překročil osmdesátku (v té době mu bylo 83). I z toho důvodu byly přesvědčené, že s ním nikdy spát nebudou. Nakonec se ale stal pravý opak.

Na jejich devatenácté narozeniny je jedna z Hefnerových přítelkyň, Kendra Wilkinsonová, pozvala do jeho pokoje, aby si společně zakouřily marihuanu. Když dívky přišly, Kendra ale nikde nebyla, a místo toho na ně čekal Hef. Ten dvojčatům nabídl pilulku proti úzkosti. Účinek byl tak silný, že byly podle svých slov dívky tak mimo, jako ještě nikdy v životě.

K narozeninám incestní trojka

Pak jim Hefner přitlačil hlavy ke svému penisu, aby mu poskytly orální sex. „Nikdy jsme spolu neměly trojku, a nikdy jsme ani nechtěly,“ prozradila Kristina v dokumentu. „A to byly naše devatenácté narozeniny. Na něco takového nikdy nezapomenete,“ dodala Karissa. 

Po tomto zážitku pochopily, že život v sídle rozhodně nebude tak jednoduchý, jak se zdálo. „Jen si to představte – na prso vám sahá třesoucí se stará ruka. Je to jako mít sex se svým dědečkem. A on tam ležel, díval se na nás, a opakoval 'moje děťátka, moje děťátka, milujete mě',“ vyprávěla Karissa. 

„Po té noci mi připadalo, že moje tělo už není moje,“ svěřila se Kristina s tím, že se cítila použitá a znechucená. Sestry se v sídle rozhodly zůstat, protože se bály o svou kariéru. „Byly jsme každou noc opilé. Každou noc, abychom to s ním zvládly,“ popsala Karissa. 

Nečekané těhotenství

Zlom přišel, když chtěla Karissa podstoupit plastickou operaci. Po předoperačních testech jí zazvonil telefon. „Jste těhotná,“ oznámil devatenáctileté dívce lékař a poslal ji málem do mdlob. Tehdy mu Karissa zakázala, aby to říkal Hefovi nebo komukoli jinému. 

„Nechtěla jsem, aby po mně chtěl, abych si to nechala. Nechtěla jsem tam být ještě víc zaseklá, než už jsem byla. Myslím, že to byl způsob, jak mě kontrolovat ještě víc, jak mě mít jako na vodítku,“ svěřila se. Nakonec podstoupila interrupci. 

„Kontroloval úplně všechno,“ pokračovala Karissa a dala tak za pravdu jiným ženám, které v sídle žily a tvrdily to samé. „Pokaždé, když jsem to s ním dělala, bylo to zneužití,“ uvedla o sexu s Hefnerem. „Bylo to pro mě jako znásilnění. Používal kontrolní mechanismy, jsem ráda, že jsem šla na potrat,“ říká dnes. 

VIDEO: Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012

Video
Video se připravuje ...

Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012 youtube/Pikata TV

Fotogalerie
90 fotografií