Do konce června ho totiž čeká na 20 koncertů v samých velkých halách po celém Česku i na Slovensku. Už při zkouškách na turné hitmaker pocítil, že 15 kilo, které se mu podařilo shodit, mu teď přichází víc než vhod.

Konečně šťastný

Při jeho koncertech nejde »jen« o zpěv, ale také o pořádný a ustavičný pohyb. „Je to vyčerpávající, ale jsem konečně zase šťastný a ve svém živlu. Publikum mi opravdu moc chybělo,“ svěřil Blesku Michal.

Koncertní šňůru Britterm tour odstartoval minulý pátek v Ostravě a poslední koncert ho čeká 7. května v Českých Budějovicích. A protože bylo turné dvakrát odloženo, zpěvák všechny návštěvníky, kteří projdou turniketem, obdarovává svým CD. Mezitím hitmaker také nahrazuje všechny odložené koncerty na Slovensku. K tomu 20. května v Nitře hostuje na koncertu DJ Boba a den předtím má v Liberci dvojkoncert s hvězdou 80. let Sandrou.

3x odloženo

A potom už přicházejí tři monstrózní narozeninové koncerty Michal David 60, které musel odpískat dokonce třikrát. Ty se odehrají 23. června na stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě a 28. a 29. června v pražské O2 areně. Bude to – jak říká – úmorné, ale už dva roky dopředu má Michal vyprodáno, a tak se může jenom radovat. „Je toho najednou moc, konečně ale zase žiju a jedu non stop, jak jsem byl zvyklý! Potřebuju tenhle adrenalin,“ dodal zpěvák.

Neví, kde mu hlava stojí...

Před zahájením turné zveřejnil Michal David na sociálních sítích vtipné foto čtyř holých hlav s hádankou. „Takhle vypadáme po dvou dnech zkoušení s kapelou. Tak schválně, která hlava je moje?“

Dcera pracuje v Paříži

Po turné se Michal těší, že se mu domů vrátí dcera Klára (33). Ta momentálně pracuje v jedné galerii v Paříži, kde také studuje na titul MBA (Master of Business Administration). A hitmaker se už také nemůže dočkat, až si zahraje tenis s vnukem Sebastianem (11), který prý už zdatně hraje i na klavír.

VIDEO: Michal David

Video
Video se připravuje ...

Michal David Hana Höschlová

Fotogalerie
33 fotografií