Michal David patří do skupiny věčných dietářů. Kila jdou dolů a pak zase závratnou rychlostí nahoru. Jako na houpačce. "Diet jsem vyzkoušel hodně, třeba krabičkovou, ale to bylo spíš trauma. Vůbec mi to nechutnalo. Zhubnul jsem tenkrát sice deset kilo, jenže pak jsem začal jíst normálně a přibral jsem těch kilo patnáct! Teď je to jiné. V poslední době jsem za pět měsíců shodil patnáct kilo a držím se," pochlubil se Michal David, který vysvětlil, jaká je tedy teď ta zázračná metoda, při které sice hubne pomaleji ale efektivně. 

"Trik je v tom, že jsem konečně začal jíst! Pravidelně, častěji a menší porce. Tělo si na to zvyklo a nemá deficit, neukládá si zásoby," prozradil na idnes.cz zpěvák, která však jednu neřest zcela odbourat nedokázal. "Je fakt, že jsem omezil pivo i tvrdý alkohol, ale občas si dám víno a šampíčko. V mobilu jsem si nastavil kalorické tabulky a podle těch jedu svůj jídelníček. Mám radost, protože obléknu i věci, které jsem na sebe deset let nenasoukal," pochvaluje si Michal David hubnoucí metodu pomocí kalorických tabulek. 

A protože ve dvou se to lépe táhne, společně s ním si hlídá stravu i jeho žena, která také zhubla. "I když je pravda, že ženám to jde trochu pomaleji," prozradil zpěvák, který je svou ženou už třicet sedm let a pořád jim to klape. Jak se říká, láska prochází žaludkem, a Michal David se svou ženou milují dobré jídlo. Jejich jídelníček je velmi pestrý, milují thajskou, italskou a čínskou kuchyni, ale občas si dopřejí i tradiční českou svíčkovou.  A jak zpěvák přiznal, dokáže upéct i bábovku. 

VIDEO: Michal David!!

Video
Video se připravuje ...

Michal David Hana Höschlová

Fotogalerie
47 fotografií