„Manželovy věci musí z domu,“ vtipkují fanoušci na sociálních sítích, kde si Veronika Žilková vyvěsila fotku s oznámením, že zahajuje garážový prodej. A v garáži jejího domu se o víkendu rozjel takový suchdolský „blešák“. 

Věci potřebné i nepotřebné, věci, které ji mohou spojovat s Martinem Stropnickým, který se před nedávnem rozhodl ukončit manželské soužití a Veronice Žilkové to sdělil mailem. V garáži herečky se objevily roztodivné kousky a vedle knih a dětského oblečení se na provizorním pultu vystavovalo i beduínské pončo, které si Veronika pořídila v Izraeli. „Tohle je speciální bible, tu dostávali vojáci, to je z ministerstva obrany, tak tu prodávám za stovku,“ prozradila Blesku Veronika, když držela v ruce Bibli v maskáčovém obalu, kterou má určitě ještě z dob, kdy byl její stále ještě manžel Martin Stropnický ministrem obrany. 

Garážový blešák v Suchdole, kde se do prodeje zapojila nejen Veronika Žilková ale i její dcera Agáta a sousedi z ulice, měl především charitativní podtext. „Veškeré finance, které tady získáme, dáváme na prodej vstupenek na velikonoční představení, ovšem to budou ukrajinský velikonoce, takže 24. dubna v divadle Broadway, kde budou umělci z Ukrajiny, které jsme našli v těch různých centrech, vystupovat právě pro ukrajinské maminky s dětmi,“ vysvětlovala záměr venkovního prodeje Veronika Žilková, které s prodejem pomáhaly i dvě ukrajinské maminky Taťána a Angelika. „Maminky prodávají u mě a jejich děti zase prodávají u Agáty,“ smála se Veronika.

VIDEO: Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video
Video se připravuje ...

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše! David Turek

Veronika Žilková se šla taky porozhlédnout po nějakých kouscích, kterými by ona obohatila svou domácnost, a zaujala ji pánev vok. Na jídlo však podle svých slov nemá poslední dobou moc náladu. „Já teď vážím 45 kilo,“ řekla herečka, která krátce po oznámení rozchodu s Martinem Stropnickým moc nespí a podle aktuální váhy zřejmě ani nemá moc chuť k jídlu. 

Fotogalerie
48 fotografií