Léta dřiny se vyplatila. Čím si však musel projít Vodička v průběhu let, kdy zažíval opravdu kruté okamžiky a chvílemi si sáhl na samotné dno? Jako nejtěžší vnímá období v taneční škole v Rusku. „Na Sibiři jsem byl na všechno sám, ruská škola člověka poníží, aby ho vyburcovala,“ říká tanečník Vodička v rozhovoru pro DVTV. 

„Znal jsem jen ráno vstát, jít na trénink, tam poslouchat, že je všechno špatně, a doma to pak vstřebávat. Ale jsem rád, že jsem to zažil. Když vylezeme z konzervatoře, dokážeme hned fungovat, jsme zvyklí na dril, i když to nevydrží každý,” pokračuje ve svém vyprávění tanečník a choreograf Dominik Vodička, kterému teď čerstvě vyšla kniha Tančím s láskou.

V desáté řadě StarDance si Vodička po boku Veroniky Khek Kubařové (34) vytančili vítězství.  Je však také držitelem ceny Thálie. „Divadelní a společenský tanec jsou dva odlišné světy a v obou jsem byl černou ovcí. Po mistrovství světa v Česku jsem si uvědomil, že parket už není pro mě a že divadlo je upřímnější,“ dodává tanečník. Dominik Vodička se mimo profesionální dráhu vrhl i na dráhu manželskou a oženil se. Jeho vyvolenou se stala tanečnice a taneční pedagožka Eliška. 

VIDEO: Strach z ponorky a žárlivost? Takhle to má doma vítěz StarDance a čerstvý „ženáč“ Dominik Vodička!!

Video
Video se připravuje ...

Strach z ponorky a žárlivost? Takhle to má doma vítěz StarDance a čerstvý „ženáč“ Dominik Vodička Kisa Císařová

Fotogalerie
31 fotografií