„V osmnácti letech po operaci slepého střeva jsem se budil a na polštáři den co den chumáč vlasů,“ zavzpomínal Dominik Vodička prostřednictvím svého instagramového profilu na těžké chvíle svého života.

VDEO: Strach z ponorky a žárlivost? Takhle to má doma vítěz StarDance a čerstvý „ženáč“ Dominik Vodička  

Video
Video se připravuje ...

Strach z ponorky a žárlivost? Takhle to má doma vítěz StarDance a čerstvý „ženáč“ Dominik Vodička Kisa Císařová

„Došlo to do fáze, kdy jsem se za sebe styděl a přestal o sebe dbát. Asi pochopíte, jak to v tomhle věku bylo těžké, když všichni moji vrstevníci měli vlasů na rozdávání a já to měl jak pětatřicátník,“ svěřil se tanečník a choreograf, který ozřejmil i to, proč se k zážitku bolestivému pro tělo i duši znovu vrací.

Proč to tady píšu? Protože vím, kolika lidem to může změnit život! Já s tím byl v určitý moment taky smířený, ale uvnitř vás to furt hlodá a vy to víte,“ prozradil tanečník, co se v něm v inkriminovanou dobu odehrávalo. Nakonec vše vyřešil transplantací vlasů, k níž se teď nebojí přiznat.

„Lidi, vlasy dělají člověka. Ten, kdo tvrdí opak, si lže do kapsy,“ je zkrátka přesvědčený Dominik Vodička, který si vítězství v soutěži StarDance vybojoval společně s herečkou Veronikou Khek Kubařovou (33). Náročné období v životě mladého člověka se Dominiku Vodičkovi podařilo překonat a loni se dokonce oženil. Jeho vyvolenou se stala tanečnice a taneční pedagožka Eliška.   

VIDEO: Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit! Klarisa Císařová

Fotogalerie
56 fotografií