„Bylo to jako z pohádky, nemělo to jedinou chybu,“ svěřil Blesku rozněžnělý Dominik Vodička. Přestože se to očekává spíš od růžolících nevěst, tanečník měl o své svatbě velmi konkrétní představu a těšil se na ni o to víc, jelikož kvůli StarDance ji z loňska přesouval na letošní rok.

K jeho radosti se vše podařilo zrealizovat do puntíku podle přání. „Obřad se konal venku u rybníčku, kde stál i oltář s oddávajícím. Živě nám k tomu zahráli na housle písničku Perfect od Eda Sheerana. Když jsem viděl Elišku, jak přichází kolem břehu, neudržel jsem slzy. Probrečel jsem pak celý i obřad, i chvíli, kdy jsem si svou novomanželku odváděl od oltáře. Byl jsem dojatý víc než ona,“ usmívá se při vzpomínce na víkendovou svatbu tanečník.

Všechno sice nakonec dopadlo dobře, finální přípravy ale provázely velké obavy. Svatbu, která se na stejné místě měla konat jen den před tou Dominikovou, totiž museli zrušit. A to kvůli aktuálně stoupajícímu počtu nakažených novým typem koronaviru. „Byli jsme s těmi svatebčany v kontaktu. Směňovali jsme totiž navzájem informace o tom, co a jak plánují, co na místě využijí. Zkrátka jsme se navzájem inspirovali. Když nám pak napsali, že se jeden z nich otestoval pozitivně na covid-19 a musejí celou svatbu zrušit, byl to pro nás s Eliškou obrovský šok. Tehdy jsme se opravdu začali bát,“ přiznal Blesku upřímně držitel ceny Thálie, jehož povolání tanečního lektora znamená setkávat se s velkým množstvím lidí. Až do svatebního dne se pak Dominik Vodička klepal strachy, aby nepřišel telefonát, že je některý z jeho klientů nakažený koronavirem. On by tak rovněž musel do karantény.

VIDEO: První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt! Luboš Procházka, Jan Jedlička

To se ale naštěstí nestalo, a tak si všech šedesát hostů mohlo užít nejen obřad, ale i hostinu. Významný den si samozřejmě nenechala ujít ani taneční partnerka Dominika Vodičky ze StarDance Veronika Khek Kubařová (33).

A jelikož je herečka sama už od roku 2015 vdaná, svému mladičkému tanečnímu partnerovi tak mohla předat osobní zkušenosti a rady. „Společně s manželem nám s Eliškou popřáli hodně štěstí do společného života a hlavně vzájemnou toleranci,“ prozradil čerstvý ženáč, který svou Elišku od soboty schválně oslovuje „ženo“, aby si na nový rodinný stav zvykl.   

VIDEO: Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Dominik Vodička: Budu se ženit! A řekli mi, že mám s tancem skončit! Klarisa Císařová

Fotogalerie
39 fotografií