Na slavnostní premiéru animované pohádky Haftaňan a tři mušketýři dorazila i bývalá moderátorka TV Barrandov Denisa Jeřábková (34), která musela před lety v televizi uvolnit místo pro Alex Mynářovou (38), manželku prezidentova kancléře. A právě tady by asi nikdo drobounkou zrzečku Lauru (6) k tmavovlasé Jeřábkové nepřiřadil. Vždyť i sama moderátorka nedokázala přijít na to, kde se u dcery Laury vzala zrzavá kštice. V rodině nenašla nikoho, po kom by Laura mohla rezaté vlasy podědit.

Že jde o syna moderátorky Michaely Maurerové (42), bylo jasné okamžitě po příchodu. Josef (13), jeden z dvojčat, které měla herečka s podnikatelem Milanem Kožíškem (52), je totiž mamince velmi podobný – kukadly určitě. Jeho sestra Magdaléna, která na premiéře chyběla, spíš pobrala rysy tatínka. Herečka s sebou měla i nejmladší ze tří dětí – dceru Emmu (3), která má podobu po tatínkovi, současném partnerovi Maurerové, kterého herečka na sociálních sítích schovává. „Já stále opakuji, že se s přítelem neskrýváme, nechodíme kanálama. Snažím se jen respektovat to, že nechce být součástí mojí práce. Stejně jako já nebudu součástí jeho,“ prohlásila už několikrát Maurerová.

Pohádku si nenechaly ujít ani další známé tváře a jejich drobečci. Influencerka Aneta Chovanová (32) alias A.N.D.U.L.A dorazila se svým synem Patrikem (3), který je kopií své maminky. A v současné době je to její jediný parťák. Jak totiž před časem oznámila, podruhé a tentokrát asi i nadobro se rozešla svým partnerem Františkem Doležalem, který ji v minulosti už zklamal, když odhalila jeho slabost pro další ženy. Sama bez manžela dorazila i Veronika Hejlíková (39), které dělal společnost syn Vojta (7).

VIDEO: Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál!!

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál. Markéta Reinischová

Fotogalerie
25 fotografií