Po mnoha zpožděních, která uvedení nového muzikálu provázela (největší vliv měla na tyto prodlevy samozřejmě především pandemie viru covid-19), měl MJ: The Musical slavnostní premiéru v úterý 1. února večer, pěkně na Broadwayi v New Yorku, což je místo, které platí za nejslavnější divadelní scénu na světě. Kde jinde by se ostatně měla s velkou pompou poprvé uvést show inspirovaná životem a uměním zesnulého Michaela Jacksona?

V muzikálu v hlavní roli krále popu vystupují tři herci, kteří ztvárňují Michaela Jacksona v různých obdobích jeho života. Postupně zazní nejenom zpěvákovy největší hity, ale i jeho další hudební a osobní vlivy. Není tedy pochyb, že půjde o zajímavou sondu do duše muže, jenž ve svém (ne)slavném Neverland Ranchi navždy zůstal dítětem. Dlouho očekávaného premiérového uvedení muzikálu se účastnila celá řada celebrit - a také zpěvákovy děti.

VIDEO: Děti Michaela Jacksona na videu

Video
Video se připravuje ...

Děti Michaela Jacksona na videu /YouTube/

Dalo se čekat, že modelka a hudebnice Paris Jacksonová (23) si muzikál o svém otci nenechá ujít, a to samé platí pro nejstaršího potomka této hudební legendy, herce Prince Michaela Jacksona I. (24). Nejmladší sourozenec, Prince Michael Jackson II. (19), zvaný Blanket, však chyběl. Matkou dětí byla plavovlasá ošetřovatelka Debbie Roweová (63). A i když sám Jackson, jenž přišel na svět s tmavou pletí, vždy tvrdil, že děti jsou skutečně biologicky jeho, rodinnou podobu ve tvářích jeho ratolestí skutečně nenajdete.

A moc si nejsou podobní ani samotní sourozenci mezi sebou. Pomineme-li fakt, že ani jeden z nich nevypadá jako mulat (tedy potomek muže černé pleti a bílé ženy), vypadá každý docela jinak. Hojně potetovaná Paris s andělskou tváří má navíc výrazně modré oči, zatímco Prince, jehož obličej poslední dobou zdobí bradka, je tmavooký. Kromě toho se mu, i vzdor poměrně nízkému věku, již začínají dělat všemi muži obávané „kouty“. Však posuďte v naší galerii sami, jak to s těmi jejich geny vlastně je…

Fotogalerie
45 fotografií