Hospodyně Michaela Jacksona byla svědkem děsivého dění uvnitř Neverlandu, kam si zesnulý zpěvák vodil děti. Jeho posedlost malými chlapci podle ní vůbec nebyla tak nevinná, jak Jackson tvrdil. McManusová musela uklízet jeho ložnici a další místa, kde trávil čas s malými dětmi. A rozhodně po nich neuklízela poházené hračky.

Vazelína a tampony povalující se u Michaelovy postele nebylo nic výjimečného. Postupem času si prý dokonce zvykla na to, že vazelína byla připravená po celém ranči, nacházela se dokonce i na golfových vozících, které hudebník využíval k vyjížďkám.

Co ji znepokojovalo, byla jeho sbírka VHS kazet, které byly podle ní plné intimních záběrů dětí. Své podezření se zaměstnavatelem ale nijak neřešila, prostě dělala, co v rámci své práce musela. Neštítila se dokonce ani uklízet použité spodní prádlo. „Bylo velmi těžké, žluté a nevěděla jsem, komu patří,“ prozradila hospodyně s tím, že často lovila spodní prádlo i z vířivky a dodala, že tam společně plavalo prádlo Jacksona i dětské.

O tom, že Michael Jackson byl pedofil, tato žena nepochybuje, ačkoliv přiznala, že obsah videokazet nikdy neviděla. Po tom, co na jeho ranči zažila, si je ale jistá, že zpěvák byl chlapci posedlý, a přiznává, že ze situace, kterou tehdy nijak neřešila, má dodnes trauma. Trpí prý úzkostí a záchvaty paniky. „Žiju s tím. Vím pravdu,“ dodala McManusová v rozhovoru pro DailyMail.

 

Fotogalerie
63 fotografií