„Naznačoval, že jsou venku lidé, kteří ho chtějí dostat. A někdy se vyjadřoval jakože »Jednoho dne mě zabijou«,“ řekla Paris magazínu Rolling Stone. „Je to jasné. Všechno k tomu bodu směřuje. Zní to jako totální konspirace, zní to jako hovadina, ale všichni skuteční fanoušci a každý v rodině to ví,“ dodala.

Paris bylo teprve 11, když Jackson zemřel na selhání srdce způsobené smrtící kombinací léků. Za jeho neúmyslné zabití byl později uznán vinným jeho lékař Conrad Murray a dostal za to čtyři roky.

Z otcovy smrti lékaře viní i Paris, myslí si ale, že v pozadí je něco hrozivějšího a přeje si spravedlnost. „Je to šachová hra a já se snažím hrát správně. A to je vše, co o tom můžu právě teď říct,“ řekla. Podle ní byl její otec v době své smrti vyčerpaný z přípravy turné This Is It.

Znásilnění, drogy, sebevraždy

V emotivním rozhovoru Paris také otevřeně mluvila o svém soukromí. Když jí bylo čtrnáct, stala se obětí znásilnění. Napadl ji prý mnohem starší člověk, kterého neznala. Kvůli traumatu pak zpěvákova dcera upadla do depresí a závislosti na drogách.

Několikrát se pak pokusila o sebevraždu a sebepoškozovala se. Svá zranění dokázala roky tajit před svou rodinou. Vše ale vyšlo najevo v roce 2013, když byla převezena do nemocnice po jednom z pokusů o sebevraždu.

„Byla to zkrátka sebenenávist. Nízké sebevědomí. Myslela jsem si, že nedokážu nic udělat správně, že si nezasloužím dál žít,“ popsala. Lékaři jí paradoxně předepsali stejné léky, jaké brával její otec. „Teď už ale nic neberu,“ řekla.

Návrat do života

Z potíží ji dostal až pobyt v terapeutické škole v Utahu, kam nastoupila po poslední sebevraždě. Tam z ní udělali úplně jiného člověka. „Byla jsem šílená. Byla jsem fakt šílená. Procházela jsem mnoha teenagerskými úzkostmi. A bojovala jsem s depresí a starostmi bez jakékoli pomoci,“ vysvětlila.

Nakonec se dokázala odrazit ode dna a je nyní čistá. Jedinou její neřestí jsou mentolové cigarety. Velmi jí také pomohl vztah s šestadvacetiletým bubeníkem Michaelem Snoddym. Před sebou má Paris velký cíl. Přestože po otci zdědila velké jmění, chce si na život vydělávat sama. Pracuje jako modelka a chce se dát na herectví.

Fotogalerie
37 fotografií