Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velkolepý návrat ratolestí slavných rodičů do škol: Tajný pláč v autě i slova nadšení!

/
  • Slavní vyprovázeli své děti do školek a škol
    2. září 2020 ● 19:52

    Školy se po půl roce otevřely a přivítaly nejen natěšené prvňáčky, ale i žáky, jež koronavirová pandemie počátkem jara vyhnala ze školních lavic. Které celebrity sjezd dětí k branám škol proplakaly a které se naopak nemohly dočkat nově nabyté svobody?

  • 1.

    Jana Bernášková

    Syn herečky Jany Bernáškové (39) Theodor se na svůj první školní den pořádně připravil – maminka ho oblékla do slušivého obleku s motýlkem kolem krku.  „1000000. prvňáček tohoto dne! Nová etapa života, nová přátelství, nová cesta. A dopoledne ticho doma!“ napsala na instagram k fotografiím.

    Jana Bernášková se synem, čerstvým prvňáčkem
    Autor: Instagram

  • 2.

    Agáta Hanychová a dcerka Mia

    První školkovský den zažila Agátina (35) dcera Mia (2). „A je to tady... jedinej, kdo plakal, jsem byla já a samozřejmě tajně v autě,“ přiznala čerstvě zadaná modelka.

    Dcera Mia šla poprvé do školky
    Autor: Instagram

  • 3.

    Agáta Hanychová a syn Kryšpín

    Jakmile vyprovodila dcerku, odvezla i syna Kryšpína (9). S ním se kromě ní rozloučil i jejich pes a hned u vchodu se Kryšpínovi podařilo získat pozornost spolužaček.

    Syn Agáty Hanychové Kryšpín lovil první školní den pozornost spolužaček pejskem
    Autor: Instagram

  • 4.

    Alena Šeredová

    V daleké Itálii se návratu do školních lavic nemohla dočkat i modelka Alena Šeredová (42). Své dva syny Davida a Louise, které má s fotbalovou hvězdou Gianluigim Buffonem, vyprovodila se zářivým úsměvem na tváři. „Začíná to znovu,“ okomentovala společnou fotografii.

    Alena Šeredová se syny
    Autor: Instagram

  • 5.

    Zuzana Belohorcová

    Slovenská kráska Zuzana Belohorcová (44) popřála svým dětem spoustu štěstí – je to jejich první den v nové škole v úplně jiné zemi. Začátkem týdne se s rodinou (zatím bez manžela) přestěhovala z Floridy do španělské Marbelly.

    Zuzana Belohorcová vyprovodila děti do zbrusu nové školy
    Autor: Instagram

  • 6.

    Eva Decastelo

    „A jde se do školy po půl roce. Já nadšená. Tak ať se vám tam líbí, lásky naše,“ rozloučila se Eva Decastelo (41) s Michaelem a Zuzanou. Dle jejich výrazů s maminkou nadšení nesdílí.

    Eva Decastelo líbá dceru na rozloučenou
    Autor: Instagram

  • 7.

    Lucie Křížková

    Bývalá modelka a moderátorka Lucie Křížková (36) se na sítích podělila se zábavným příběhem svých dvou dětí z jejich prvního školního a školkovského dne. „Davídku, jak bylo ve škole?”  –  „Dobrý.” –  „Lolinko, jak bylo ve školce?” – „Dobrý.”„Jsem se toho dozvěděla…“ smála se.

    Lucie Křížková s rodinkou
    Autor: Instagram

  • 8.

    Jitka Boho

    To Jitka Boho (28) má radostnější příběh. Rosálka byla ze školky nadšená! „Ráno bylo u nás náročnější, bez slziček se to neobešlo. Ale když jsem si pro Rosalku šla po „O“, viděla jsem její rozzářená očíčka. Věřím, že to bude jen lepší. Vyprávěla mi, co ve školce dělala, co tam mají a co tam nemají, a prý snědla i polévku a rýži s omáčkou. Tak teď to jen nezakřiknout,“ pochlubila se.

    Dcera Jitky Boho Rosalka šla prvního září do školky
    Autor: Instagram

  • 9.

    Markéta Hrubešová

    Herečka Markéta Hrubešová (48) pojala návrat do školy své dcery Christel vzpomínkově. V koláži ukázala dceřin první rok na základce a ten poslední. Letos nastoupila do devítky. „Mám pocit, že do první třídy jsem vedla Christel předevčírem. A dnes šla do devítky! Tak užívejte každého dne s těmi malými dítky, co jsou ještě rády, že je do školy vodíte, za pár let už to určitě potřeba nebude a bude vám po tom smutno…“ dojímala se jako správná milující maminka.

    Markéta Hrubešová zavzpomínala na první školní den své dcery
    Autor: Instagram

  • 10.

    VIDEO: Etzler a alkohol: Po popíjení s bezdomovci se šel léčit. A ČT stále mlčí o střetu zájmů Witowské

    Video
    Video se připravuje ...

    Etzler a alkohol: Po popíjení s bezdomovci se šel léčit. A ČT stále mlčí o střetu zájmů Witowské Bára Horáková, Lukáš Červený

  • 11.

    Fotogalerie
    78 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy