„Návštěvy náš byt milují a my taky,“ tvrdí Jana Bernášková. A není se čemu divit, prostorný byt je totiž plný světla. Herečka prozradila, že jeho rekonstrukce trvala šest měsíců, a to i přesto, že proběhla opravdu důkladně, jak se říká: „Až na cihlu.“

„Celý byt je navíc vyladěný na každého z nás podle feng-šuej. Každá věc má své správné místo, a na nás je udržovat pořádek, jelikož to feng-šuej má rádo,“ prozradila. Feng-šuej je totiž tradiční čínské učení, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase, čímž se pokouší nastolit harmonii a umožnit nerušené plynutí energie. „Ovšem to se nám moc nedaří, někdy tady máme bordel jak v tanku,“ přiznala herečka a spisovatelka.

Při pořizování snímků ale měla Bernášková perfektně uklizeno, a tak na nich můžeme obdivovat její světlý obývák s jídelním koutem, který je od kuchyně oddělen prosklenou stěnou. Bílou barvu má herečka jak na zdech, tak na nábytku, jen sedací souprava je v odstínu modré. Na jedné stěně je umístěna obrovská knihovna.

Velmi povedená je i koupelna, kde je díky velkému oknu rovněž hodně světla. Jistě tomu napomáhají také obklady ve světle modré barvě, i ornamentová dlažba je ve světlých barvách. Samozřejmostí jsou i vkusné doplňky, jako jsou svíčky a květiny.

Na sociální síti, kam snímky ze svého bytu umístila, vzbudila Bernášková vlnu obdivu. „Naprosto úžasný a vyladěný. To musí být radost tam žít,“ napsala jedna ze sledujících. Mnoho dalších přidalo také obdivný komentář, žádná kritika se tentokrát neobjevila. Podívejte se do naší galerie a uvidíte, že bytu Jany Bernáškové snad opravdu není co vytknout.

VIDEO: Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči.

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči. Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií