Přestože ani v době, kdy plavovlasá Dominika Stará soutěžila v první sérii pěvecké soutěže Česko Slovenské SuperStar, nebyla nikterak oplácaná, dalo by se říct, že nějaké to kilo navíc měla. Dětsky baculaté tvářičky sice zpěvačce, která se nakonec umístila na krásné třetí příčce hned po Martinu Chodúrovi (31) a Miroslavovi Šmajdovi (32), rozhodně slušely, úpravou jídelníčku a pořádným zápřahem pak ale postupně vyrýsovala svou figuru takřka k dokonalosti. Své božské křivky nyní ztrácí přímo před očima: pod srdcem jí totiž roste nový život a její postava se mění ze dne na den.

„Ženské tělo je úžasné a neskutečně mě fascinuje. Čím dál tím více vnímám všechny ty změny, které se v něm dějí, a někdy prostě nevycházím z údivu,“ svěřila se na sociální síti Dominika a zároveň přiznala, že sledovat, kterak přichází o své bezchybné tělo, pro ni není tak jednoduché, jak se domnívala. „Psychicky je to náročnější, než jsem si myslela – můj odraz v zrcadle je úplně jiný, než na jaký jsem byla dosud zvyklá a na jakém jsem roky dřela a makala, ale… perou se ve mně dvě srdíčka. Prožívám zázrak na vlastní kůži a už teď jsem nesmírně hrdá na své tělo a na svou ženskost. Vždyť jen my ženy dokážeme přinést na tento svět nový život.“

VIDEO: SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Krásná umělkyně, která se v lednu tohoto roku stala vdanou paní, zároveň přiznala, že za tyto emoce možná mohou mateřské hormony, které s ní nyní jaksepatří cvičí. „Je třeba hovořit i o této stránce těhotenství: je to nádherné období v životě ženy, ale je náročné – a je v pořádku si to přiznat. Tu si popláču, tu se sama sobě směji, protože sama se sebou to už někdy nedávám. Obdivuji Michala, s jakým přehledem to zatím zvládá,“ vysekla poklonu svému manželovi, s nímž prý ihned věděla, že je to „ten pravý“.

Zasnoubili se zhruba půlroku poté, co spolu začali randit, veselka byla po dalším půlroce. Nevěsta tehdy přijala manželovo příjmení Jurena, pro své fanoušky ale bude už navždy Stará. Pár měsíců poté, co si snoubenci řekli své „ano“, se již těšili z Dominičina těhotenství, které veřejně oznámili v srpnu. Blondýnka byla mimochodem až do svatby pannou, jelikož je silně věřící. Dítě sice nebylo plánované, ale zato bylo „vymodlené“. „Dítě bereme jako požehnání, modlili jsme se za něj už delší dobu, ještě předtím, než jsme se vzali,“ prozradila již před časem Dominika.
Fotogalerie
80 fotografií