Gelemová se před volbami rozhodla namalovat hned několik představitelů českých politických stran a uspořádat výstavu v Obecním domě. O hudební doprovod se postaral její expřítel Felix Slováček.

Malířka si v poslední době oblíbila růžovou barvu, a tak i na vernisáž dorazila v růžových šatech. Nebyly ale nové, už před třemi měsíci je vynesla na galavečer CZECH TOP 100 Osobností století. Bylo jasné, že muzikant věděl, jakou barvu budou mít její šaty, protože si ve stejném odstínu vzal kravatu.

VIDEO: Felix Slováček a Lucie Gelemová: ZASE SPOLU!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček a Lucie Gelemová: ZASE SPOLU! David Turek

Po skončení akce se společně odebrali k domovu, ale Felix se jako gentleman neukázal. Nechal Lucii obtěžkanou květinami a taškami. Pravda, nesl v ruce saxofon v pouzdře, ale pomoct jí mohl. Pár v květnu oznámil, že se rozchází.

„Člověk musí respektovat její touhy a co by chtěla v životě. Už vím, že jí v tom nemůžu překážet. Naopak jsem rád, že jsem s ní mohl být sedm let, a ať jde dál,“ přeje si Slováček. „Milenecký vztah skončil. Myslím ale, že těch sedm let se mi zarylo hluboko do srdce a zůstane to tam pořád. Lucie je skvělá žena a přátelé, myslím, budeme pořád.“

Fotogalerie
28 fotografií