Narozeninová oslava producenta Františka Janečka (77) byla příležitostí pro muzikanta Felixe Slováčka a jeho expřítelkyni vyrazit spolu do společnosti. Dokonce se oba sladili do pastelových barev.

„Lucii to neskutečně sluší a je na ni opravdu krásný pohled,“ pochválil Slováček její vzhled. Proto musela padnout otázka, zda opět tvoří milenecký pár. „Jsme kamarádi a na našem rozchodu se nic nemění. Okolnosti nás k tomu donutily a měnit to nebudeme,“ svěřila se Aha! Lucie, která narážela na zákonitou manželku Felixe Dagmar Patrasovou.

Ta proti jejich vztahu bojovala. „Věděl jsem, že pokud chceme zůstat kamarádi, tak to musíme ukončit. U nás musel zvítězit rozum nad srdcem,“ popsal důvod rozchodu muzikant.

Ono to také bylo tak, že jak jsme spolu byli dlouho, tak se to v přátelství přetavovalo postupně,“ tvrdí Slováček, který zcela odmítá variantu, že by se mohli s expartnerkou k sobě vrátit.

Oba si ovšem vzájemnou společnost užívali až do večerních hodin. Jestli i u nich platí rčení »srdci neporučíš«, ukáže až čas....

Pomluvy a intriky

Rozchod Gelemová se Slováčkem oznámili v polovině května s tím, že zůstávají přátelé. „Pomluv, intrik a mnoho zlého stran jeho současné manželky jsem si v tomto vztahu užila až dost,“ uvedla Gelemová s tím, že jí vadí i zásahy Dagmar Patrasové do soukromí. Tvrdí, že herečka jí píše výhružné a vulgární sms.

VIDEO: Felix Slováček s Lucií Gelemovou promluvili nejen o svém vztahu! Co popřáli Janečkovi?

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček David Turek

Fotogalerie
51 fotografií