Podoba Veroniky Žilkové a Kláry Oltové je nepopiratelná. Obě jsou drobné, štíhlé, plavovlasé a okaté. Ostatně v seriálu Všechny moje lásky z roku 2015 Klára ztvárnila mladší verzi Veroniky a sama tehdy popisovala, že si je na televizní obrazovce pletli i její dva synkové Kristián (15) a Oliver (11). „Větší test vzájemné podoby snad nemůže být,“ smála se Oltová tehdy pro Blesk. A nedávno se Kláře na dovolené dokonce stala úsměvná situace, kdy si ji s Veronikou spletl i prodavač rychlého občerstvení, a ona proto dostala kousek pizzy zdarma.

Klára Oltová, kterou si diváci jistě ihned vybaví díky roli zdravotní sestry Květy z Ordinace v růžové zahradě 2, která v ději zažívala nejedno trápení coby matka samoživitelka a také se svým synem v podání Milana Peroutky (31), se ovšem rozhodla k razantnímu kroku. Šla na zrzavo! „Změna je život,“ vysvětlila na sociální síti a citovala kousek písničky Jiřího Suchého (89) a Jiřího Šlitra (†45), „moje milá dala si, tmavý přeliv na vlasy, takže si ji stále s jinou pletu“.

VIDEO: Nová éra seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 přináší i úplně novou znělku

Video
Video se připravuje ...

Nová éra Ordinace přináší i úplně novou znělku. Koho to všichni v Kamenici zdraví? TV Nova

Jako rusovlásce jí to ohromně sluší, na tom se shodují nejenom její fanoušci, ale i herečtí kolegové. Svým lajkem ji ocenil například herec Jiří Ployhar (45), tanečnice Natálie Otáhalová (21), anebo herečky Lenka Krobotová (44), Veronika Arichteva (35), Eva Holubová (62) či Berenika Kohoutová (30). Veronice Žilkové díky této barvě již tolik podobná není… ačkoliv je pravda, že právě dost podobný odstín vlasů měla i manželka diplomata Martina Stropnického (64) v romantické komedii LOVEní.

Fotogalerie
30 fotografií