U prvního dítka prokázali čerství rodiče Jan Aleš a herečka Tereza Vítů obrovský smysl pro humor. Synka totiž pojmenovali Mikoláš (v říjnu 3) a v kombinaci s příjmením partnera z toho vyšlo jméno slavného českého secesního malíře a ilustrátora 19. století. Pokud se ptáte, zda blesk uhodil i podruhé… tak vás musíme zklamat. Když k Mikolášovi teď přibyla sestřička, má sice jméno nadmíru mimořádné, ne však tak legrační.

Jmenuje se totiž Tea, což je jméno vzniklé ze zkrácené verze Theodory. Starořecky znamená „dar boží“ - a miminko rozhodně darem božím bezesporu je! Dívenka přišla na svět zhruba před týdnem, jak alespoň vyplývá z příspěvku, jímž narození dítěte Tereza na sociální síti oznámila. „Dnes nás pustili domů z porodnice, jsme moc šťastní,“ napsala totiž o víkendu ke snímku spinkajícího děťátka v zavinovačce.

VIDEO: Tereza Vítů coby Alena v seriálu Ulice pořádně zamíchá kartami

Video
Video se připravuje ...

Tereza Vítů coby Alena v seriálu Ulice pořádně zamíchá kartami Adam Balažovič

Porod Tey byl podle všeho napínavý – holčičce se nechtělo na svět, a tak ji Vítů přenášela. „Dlouho nás napínala a nakonec to stihla poslední den před naplánovaným vyvoláním porodu,“ oddychla si novopečená matka, která děvčátko přivedla na svět v Podolské porodnici. Pod snímkem se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi: nejenom od fanoušků, ale i od kolegů z umělecké branže.

„Krásná holčička, krásné jméno a nádherná rodina. Gratulujeme,“ napsala jí například herečka Lenka Zahradnická (36), známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo Modrý kód. S gratulací přispěchala ale i herečka a režisérka Petra Nesvačilová (35), modelka Veronika Kašáková (31), herečka Bára Jánová (31), zpěvačka Michaela Tomešová (30) a mnoho dalších. A my se k nim pochopitelně připojujeme.
Fotogalerie
28 fotografií