Sympatický Petr Suchoň, jenž léta tvořil moderátorskou dvojici s Ivetou Vítovou (38), se rozhodl založit rodinu přibližně po šesti letech společného soužití (a třech letech ve svazku manželském) s půvabnou sportovkyní Klárou Koukalovou. To, že je jeho životní partnerka v jiném stavu, sdělili celému světu počátkem června. Že to bude kluk, oznámili svým příznivcům o několik dní později, jméno si však nechávali pro sebe... A v polovině července je jejich uzlíček štěstí již na světě, takže - konec tajností!

Chlapeček dostal krásné jméno – Sebastian. V kombinaci s příjmením Suchoň tak bude mít stejná písmenka v iniciálách. Nádhernou novinku oznámili novopečení rodiče na sociální síti, na jejich společném instagramovém účtu, se stručným popiskem „náš syn Sebastian“, a tato tři všeříkající slova doprovodili množstvím emotikon se srdíčky. Ze snímku s novorozeným chlapečkem je jasné, že hrdý tatínek byl přítomen u porodu, aby byl své ženě patřičnou oporou.

VIDEO: Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem!

Video
Video se připravuje ...

Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem! TV Nova

Pod fotografií se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi. Právě Vítová, která aktuálně očekává své druhé dítko a je, jak se říká, již na rozsypání, mu napsala: „Gratuluju a hodně zdravíčka prckovi!“ Moderátorka Tereza Juščíková (32) byla stručnější: „Gratulujeme moc!“ Svým lajkem narození dítka Suchoně a Koukalové ocenil i třeba herec Michal Kavalčík (46), dříve známý jako Ruda z Ostravy.

S přáním všeho nejlepšího mamince i děťátku přispěchali nejen kolegové z branže tatínka, ale i maminky. „Klárko, gratuluji, přeji hodně zdravíčka malinkému,“ reagovala pod příspěvkem například Magdaléna Rybáriková (32), bývalá slovenská profesionální tenistka, či chorvatské tenistky Jelena Dokićová (38) a Stefanie Vögeleová (31).
Fotogalerie
38 fotografií