„Naše rodina 👩‍❤️‍💋‍👨🐶🐶🐶 se rozroste o 👶 , sny se plní,“ zveřejnili Petr Suchoň s bývalou tenisovou hvězdou Klárou Koukalovou (39) na jejich společném instagramu radostnou novinku, k níž přiložili typickou fotku s ultrazvukem, v tomto případě rovnou s takzvaným 3D ultrazvukem, na kterém je vidět přibližná podoba dítěte.

Jestli to bude holčička, nebo chlapeček, dvojice hned neprozradila, a tak si fanoušci budou muset na tuhle informaci ještě počkat. Stejně jako si známý pár počkal na miminko. Založit rodinu se totiž rozhodli přibližně po šesti letech společného soužití a třech letech ve svazku manželském.

Jediné, co tak Petru Suchoňovi momentálně kazí jeho pocity štěstí, je vyhazov z Novy, kde začínal před 13 lety ve sportovní redakci a následně dlouhých devět let usedal za moderátorský pult v hlavní zpravodajské relaci Televizních novin. Jeho konec v televizi však údajně není příčinou fatálního živého rozhovoru s prezidentem České lékařské komory Milanem Kubkem (53), nýbrž vyústěním organizačních změn na Nově. Sám moderátor se ale Blesku svěřil, že za jeho odchodem nejspíš stojí požehnaný stav jeho kolegyně Ivety Vítové (38). „Iveta prožívá nejkrásnější období života a stane se maminkou. A protože odchází na mateřskou, padla volba i na mne,“ domnívá se Petr Suchoň, kterého už brzy s manželkou také čeká ono nejkrásnější období života.

VIDEO: Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem!

Video
Video se připravuje ...

Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem! TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií