Prvorozená dcera Veroniky Kopřivové a Miroslava Dubovického oslavila první měsíc života, ale z toho je teprve tři týdny doma. Narodila se totiž předčasně a holky musely být týden v porodnici. Když 4. června konečně mohly domů, nebyl to tak idylický příchod, jakým se chlubí další modelky a influencerky.

Tak určitě čekáte nějaké ty insta příchody do krásně naklizeného domova, balónky, welcome nápis, raut a další kraviny. Mno, u nás to vypadalo nějak takhle,“ svěřila se maminka měsíční princezničky Elly a ukázala fotky. 

Všude spousta krabic, tašek, balíčků a nic po kupě. „Celej den až do noci jsme vybalovali a uklízeli,“ netají se nepořádkem a chaosem Veronika. 

VIDEO: Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Jelikož příchod maličké proběhl mimo naplánovaný termín, tak pro ni nebylo nic moc nachystané a některé věci teprve měly přijít. Jako třeba vanička na koupání. „První koupání doma... V bedně z Ikey a jak se jí to líbilo. Vaničku jsem ještě neměla,“ přiznává Kopřivová. 

Ale už postupně všechno dolaďují a nepořádek v bytě byla jen přechodná fáze. Veronika s Mírou se své holčičky nemohou nabažit a už má za sebou dokonce i první focení. „Odložím si tady tu moji měsíční holčičku. Co vám budu, láskou bych ji snědla.“ 

Fotogalerie
98 fotografií