Představitelka drbny Vilmy Nyklové z populárního seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová má dole skoro 15 kilo. Při její výšce 160 cm je proměna znatelná už na první pohled. Nejprve přišlo koronavirové onemocnění, které se jí naštěstí podařilo úspěšně překonat. Následně měla problémy s příjmem potravy. Přestože se prý snažila jíst, aby přibrala, nedostala do sebe jediné sousto… Diagnóza podle ní zněla „totální nechutenství“. „V podstatě šlo jenom o nechutenství, ale už je to dobré. Byla jsem u doktora a dostala jsem něco na žaludek,“ svěřila herečka, které už zase chutná.

Zdravotní problémy loni provázely zpěváka Bohouše Josefa (58), když musel podstoupit operaci srdce. Několik měsíců po zákroku, který absolvoval pod vedením profesora Jana Pirka, se mu daří skvěle. Také se dal na zdravější stravu, díky čemuž je hubenější. „Dietku máme pořád, proto si vaříme dietně. A je to znát i na váze. Zhubl jsem osm až deset kilo. S manželkou cvičíme i jógu, i když je to v mém případě spíš takové protahování,“ přiznal Josef.

„Za poslední rok jsem zhubl 9 kg, aktuálně vážím 109 kg. Podařilo se mi zhubnout hlavně úpravou jídelníčku. Nejezdím teď bohužel ani často na chatu, takže i pohybu je míň. Ale k létu patří pivo a to si s chutí rád dám,“ svěřil Jan Kuželka.

Všichni se bavili náramně, nechyběla ani tombola, na které se vybralo 20 tisíc korun na psí útulek, o hudbu se staral dýdžej a potom sami hosté. Party totiž probíhala v den narozenin Josefa Laufera (82), člena divadla, který už rok a půl leží v částečném umělém spánku v nemocnici. Tak na „Pepíka“ zavzpomínali a hromadně všichni zazpívali Sbohem lásko, já jedu dál. „Jsme všichni moc rádi, že se po téměř roce zase vidíme. Vždyť jsme kromě šesti představení Lásky nebeské pro zdravotníky vůbec nehráli. Nemůžem se dočkat 30. září, až s Matuškovou Láskou nebeskou budeme mít premiéru a předstoupíme před diváky,“ netajil se Pepa Vágner.

VIDEO: 

Fotogalerie
65 fotografií