Zátopek míří na festival do Karlových Varů i do kin, a tak v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU najdete velký rozhovor s fenomenálním představitelem legendárního běžce Václavem Neužilem.

Mimo jiné hovoří o tom, jak se před kamerou potkali s kolegyní z Dejvického divadla Marthou Issovou. „Když jsem se dozvěděl, že budeme hrát zase spolu, tak mě to vůbec nepřekvapilo, protože mi přijde pro roli Dany perfektní. Jenom jsem si v jednu chvíli uvědomil, že se před ní potřebuju zbavit ještě nějakého studu a jít dál a hlouběji,“ říká Neužil.

„Pokud bych si to v sobě neotevřel, nehrál bych, jak jsem chtěl. Teprve pak jsme se mohli stát Emilem a Danou. Takže jsem to potřeboval vyřešit dřív, než se začalo točit,“ vypráví sympatický herec.

VIDEO: Plakát k filmu Davida Ondříčka Zátopek: Tajemství slavného polibku

Video
Video se připravuje ...

Plakát k filmu Davida Ondříčka Zátopek: Tajemství slavného polibku Falcon

O svých pochybnostech ale Martě nejprve nic neřekl. „Během prvních zkoušek a schůzek jsem zjišťoval, jak se pomalu otevírat a budovat si nějakou vnitřní suverenitu v ukazování svého vnímání Emila. To byl schod, kam jsem se potřeboval dostat, abych byl v pohodě. Ale Martě jsem to řekl až pak,“ usmívá se Neužil. A proč, na rozdíl od Marthy Issové, nenavštívil před natáčením Danu Zátopkovou? To si můžete přečíst v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU.

Velký rozhovor s Václavem Neužilem už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU! A dále čtěte:

Fotogalerie
43 fotografií