Na podzim 2017 odzpívala šňůru koncertů Marta naposledy. Legendární zpěvačka byla pevně rozhodnuta, že to bylo opravdu naposled. „Skutečně skončím touhle poslední koncertní šňůrou. Moje rozhodnutí nezmění ani nominace na zpěvačku roku při udílení Cen Anděl,“ řekla tehdy zcela vážně Kubišová. Od skončení turné se na veřejnosti téměř neukazuje. Zavřela se ve svém bytě, a dokonce si i přestala barvit vlasy.

Nevzdala to

O to větším překvapením bylo, když se objevila na svatbě promotéra Petra Větrovského (35), který stál i za jejím rozlučkovým turné. A dokonce tam zazpívala s Lounovou song Protože to nevzdám. „Byl to pro mě neskutečný zážitek a paní Marta byla úžasná. Obdivuji její hlas i osobnost, proto jsem okamžitě měla trému, už jen stát vedle ní,“ svěřila Blesku Olga.

Prostě úžasná

Na tom, že to „Kubišce" stále zpívá, se shodují i další svatební hosté. „Byla úžasná,“ shodují se na sociálních sítích. „Strašně dlouho jsem paní Martu neviděla kvůli pandemii, ale jako ženská musím říct, že jí to opravdu moc slušelo. Bylo to nádherné setkání,“ potvrdila herečka Dana Morávková (50), kterou skrze manžela Petra Maláska (57) pojí se zpěvačkou dlouholeté přátelství.

Video: Obavy o zdraví Kubišové. A Farna v novém klipu. Šla s kůží na trh

Video
Video se připravuje ...

Obavy o zdraví Kubišové. A Farna v novém klipu. Šla s kůží na trh Barbora Horáková

Fotogalerie
36 fotografií