Herečky Naďa Konvalinková, Dana Syslová a Hanka Křížková k tomu ale mají velký důvod. Naďa s Danou jsou v rizikové skupině, navíc Syslová si prošla zrádnou rakovinou gynekologického charakteru, kvůli které musela podstoupit operaci a sérii chemoterapií. A je tedy ve velmi rizikové skupině.

A Hanka? Ta má covid s těžkým průběhem sice za sebou, jeho následky ale přetrvávají. Provázely ji bolesti hlavy, zad, očí, bolesti břicha, trápil ji kašel a teplota. Po více než dvoutýdenní léčbě jí vyšel sice test negativní, kašlala ale pořád a na plicním jí nakonec diagnostikovali akutní bronchitidu. „Užívám antibiotika. Nikdo se mi nemůže divit, že nechci do společnosti lidí. A holkám se taky nikdo nemůže divit, že se bojí. My to ale všechno doženeme, vždyť se na muzikál všichni moc těšíme,“ řekla Aha! Křížková a dodala: „A co je víc než zdraví? Nic.“

Režisér a scenárista Lásky nebeské Zdeněk Zelenka (65) si nicméně trošku zoufá. Muzikál má premiéru v Divadle Broadway už 28. ledna. A role správkyně budov vysokoškolských kolejí – tedy tří grácií Nadi, Dany a Hanky – jsou tak důležité, že herečky prakticky neslezou z pódia. „Naštěstí zkoušky natáčíme na mobil, takže je mohou dámy sledovat na interních webových stránkách muzikálu. Prý jim to bohatě stačí,“ komentuje Zelenka.

VIDEO: Další zranění Hany Křížkové: Praskl jí úpon ve vazu...

Video
Video se připravuje ...

Další zranění Hany Křížkové: Praskl jí úpon ve vazu... Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií