Oblíbená herečka ze seriálu Ulice se svým fanouškům na sociální síti ukázala v celé své kráse jen v titěrných plavečkách. „Každý ho řeší, hodnotí, kritizuje, nebo miluje, ale faktem zůstává, že tělo nám slouží dnes a denně a je fajn, když je zdravé, nebolí a funguje, jak má,“ napsala Bebarová ke snímkům na sociální a síti dodala, že i když nemá moc důvodů k reklamacím, i ona dříve trpěla mindráky.

Dokonce prozradila i to, jak si svou sexy figuru udržuje. „Naštěstí mám rychlé spalování, tudíž problémy s váhou nikdy moc nebyly. Dá se říct, že ani moc necvičím, spíš jen nějaké to protahování kvůli skolióze a v létě plavání. Snažím se chodit, občas si zadřepuju,“ svěřila.

Nicméně se netají tím, že s přibývajícím věkem a po dvou porodech už to není tak snadné, jako bývalo. „Teď po čtyřicítce a s druhým dítětem jsem si všimla změny. Metabolismus je pomalejší, nějaká ta kila po porodu ne a ne dolů a hlavně přibíráte na úplně blbých místech,“ dodala a poznamenala, že ať se snaží, jak chce, nemůže přibrat přes prsa.

Navíc díky pořadu Peče celá země našla velkou zálibu ve sladkém, v čemž ji navíc podporuje cukrář Josef Maršálek, který byl jedním z porotců oblíbeného pořadu. Tereze tak nezbylo nic jiného, než se nad svou životosprávou zamyslet a odhodlala se ke změně ve stravovacím režimu. „Jmenuje se přerušovaný půst,“ svěřila a vysvětlila, že tuto metodu praktikuje už několik měsíců a cítí, že jejímu tělu prospívá.

Video: Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií