Že je dva měsíce od porodu dcery Elly čas pochlubit se holým bříškem a nadupaným dekoltem, naznala Veronika Kopřivová. Finalistka soutěže Česká Miss z roku 2012 na to ovšem šla rafinovaně. Sekci instastories na svém profilu totiž Veronika využila k propagaci volnočasového oblečení, které prodává. A při té příležitosti ukázala víc, než musela. Světlou mikinu totiž modelka oblékla zadní stranou dopředu a průstřihem, který měl odhalovat záda, rázem ukázala hruď.

„Holky, vy co máte tuhle mikinu s odhalenými zády z jarní kolekce. Já teď přišla na to, že ji můžete nosit i obráceně a vypadá to taky super. S odhaleným dekoltem, i přestože  za tím účelem vůbec nebyla dělaná, ale vypadá to fakt dobře,“ rozplývá se Veronika Kopřivová na videu nad novým poznatkem. „No a já, já mám vyřešené kojení,“ hlásá s úsměvem někdejší partnerka hokejové superstar Jaromíra Jágra.

A aby nezůstalo jen u slov, chytá u toho Veronika Kopřivová lem průstřihu a laškovně ho odhrnuje ještě víc. Světu tak v tu chvíli rázem poodhaluje svůj hrudník. Ovšem nejen příznivcům oblých ňader Veronika Kopřivová poskytla námět k fantazírování. Podobně jako prsa odhaluje světlá mikina i břicho od pupíku dolů. A na místech, která ještě před pár měsíci ukrývala malou Ellu, není v podstatě znát, že by současná partnerka modela Miroslava Dubovického (29) byla někdy těhotná.         

Fotogalerie
69 fotografií