Veronika Kopřivová se vždy živila svým dokonalým tělem. Ať už jako topless tanečnice u tyče, když svou „kariéru“ začínala v jednom nejmenovaném německém podniku, anebo jako modelka a neúspěšná finalistka soutěže krásy Česká Miss 2012. Vždy se pyšnila dokonale vyrýsovaným tělíčkem, na kterém byste nenašli ani gram tuku, a její perfektně vysekané břišní svalstvo bralo dech.

V době, kdy byla se slavným hokejistou s číslem dresu 68 na Floridě, se její instagram jenom hemžil momentkami z pláže v bikinách. Se svým partnerem, modelem Miroslavem Dubovickým (29), s nímž se dala dohromady po rozchodu s Jaromírem Jágrem, má ovšem dnes již dítko a docela jinou postavu...

Koncem května totiž Veronika předčasně porodila dceru Ellu (2 měsíce) – a právě těhotenství se na její postavě, jak už to bývá, trochu podepsalo. Dívenka navíc přišla na svět císařským řezem, a po této operaci se doporučuje se cvičením, kterému půvabná plavovláska tolik holdovala, počkat, než se patřičně zahojí jizva i vnitřní orgány.

Na sociální síti nyní Kopřivová ukázala svůj „největší progres“, tedy srovnávačku svého těla z 25. července loňského roku a 22. července letos. Místo „želvičky“ na bříšku se dnes pyšní drobným pupíčkem. Během těhotenství nabrala 17 kilogramů, 11 si pak ještě „odnesla“ z porodnice domů, kde v hubnutí nadále úspěšně pokračuje.

VIDEO: Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky David Turek, Aleš Brunclík

Strie, častý nepříjemný doprovodný jev těhotenství, však u Veroniky nehledejte. „To, co dokáže ženské tělo v těhotenství a po porodu, je opravdu neuvěřitelné. Břicho se devět měsíců napíná do obřích rozměrů a během pár týdnů se zase stahuje, takže je důležité mu věnovat péči i po porodu,“ vysvětlovala v rámci spolupráce, kdy si svůj pupík patřičně promazává krémy.

„Ty jo, úplně to taky nechápu, jakože co se tam vešlo a jak se to úplně smrsklo zpět. Jsme bohyně,“ napsala Veronice jedna její fanynka na instagramu. „Taky mi to pořád nejde do hlavy, ale jsme,“ reagovala kráska, která s Jaromírem Jágrem byla zhruba tři roky, než se jejich cesty navždy rozešly.

Fotogalerie
136 fotografií