Satoranský právě natáčí čtvrtou řadu seriálu Policie Modrava. Většinu dnů tráví na Šumavě na čerstvém vzduchu, kde je mu dobře. Možná proto také o ztrátě milované osoby nemá problém mluvit.

„Je mi pořád smutno, občas v nějakém kolektivu zapomenu, ale když jsem doma, pořád ji tam vidím. Chybí mi, byla to skvělá ženská,“ řekl herec a popsal, s čím do příštích dnů, týdnů a měsíců počítá.

„Bavil jsem se s kolegou, kterému žena zemřela před 14 lety, a ten mi říkal, že celou tu dobu je to stejné,“ odhaduje, že to podobné bude také u něj. „Myslel jsem si, že když před několika lety absolvovala operaci, že bude v pořádku, ale ono se to vrátilo. Díky covidu jsem si ji mohl vzít z nemocnice domů, kde zemřela. Byl jsem s ní do konce,“ dodal Satoranský v rozhovoru pro Právo.

Satoranského velmi drží nad vodou jeho rodina. „Mám štěstí na skvělou dceru, skvělé dva vnuky, kterým už je 30 a 32 let. Od toho staršího mám báječné dva pravnoučky (4 a 1,5 roku). Takže rodina funguje. Vídáme se, jsou fajn!“ prozradil herec.

Úspěšný novácký seriál Policie Modrava můžete vidět každé úterý. Přes prázdniny se opakují starší díly, ale režisér Jaromír Soukup už začal natáčet čtvrtou řadu! Tu třetí sledovalo v premiéře v průměru 1,9 milionu diváků. A i když se povídalo, že ta čtvrtá bude bez majora Koutného, Jaroslav Satoranský v ní hraje dál. „Bez něho bych si ten seriál nedovedl představit. Jsem moc rád, že s Jardou mohu pracovat. Je to vynikající herec a člověk,“ řekl Aha! režisér Soukup. „I když v téhle sérii odchází z klatovské kriminálky do důchodu, stejně dál zasahuje do děje,“ doplnil.

VIDEO: Mše za Hanu Maciuchovou (†75): Jak vzpomínal Jaroslav Satoranský?

Video
Video se připravuje ...

Mše za Hanu Maciuchovou (†75): Jak vzpomínal Jaroslav Satoranský? Hanka Höschlová

Fotogalerie
13 fotografií