Je to jen půl roku, kdy přivedla na svět prvorozenou dceru Natálku (6 měsíců), a už musí zase do nemocnice! Manželku zpěváka Bohuše Matuše, známého například z muzikálů Láska nebeská, Kat Mydlář, Fantom Opery či Ples upírů, čeká koncem června operace. „O Lucku se bojím, je to moje žena, ale věřím, že vše dopadne dobře,“ nechal se pro web ŽivotvČesku.cz slyšet hudebník, který popsal, že „pod kudlu“ půjde jeho o téměř 30 let mladší životní partnerka kvůli blíže nespecifikovanému „problému v oblasti břicha, který se musí řešit operačním zákrokem“.

V době, kdy bude mladinká kráska, která mu řekla své „ano“ v den svých osmnáctých narozenin, ve špitále, bude se o dcerku muset postarat zpěvák. „Ale protože mám hodně vystoupení, tak po dobu, co bude Lucka v nemocnici, mi s Natálkou bude pomáhat babička. Jinak bych to časově nezvládl,“ stýská si Bohuš.

„Otázkou je, jak na tom bude manželka po zákroku, ale je mi jasné, že jí budu muset více pomáhat,“ zdůraznil zpěvák, co si na roli otce teprve zvyká. I když mu za dva roky a dva měsíce bude už padesát, Natálka je jeho první ratolestí. Než totiž poznal Lucii, měl nálepku starého mládence, co se nikdy nechce ženit a nikdy neplánuje založení rodiny. A všechno je přitom dneska jinak...

VIDEO: Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc! Petr Macek

Z toho, že celé Česko diskutuje o jejím zdravotním stavu, není mladičká paní Matušová zrovna nadšená. „Bohužel se dostaly ven informace o operaci, která mě čeká. I když jsem doufala, že se to nikam nedostane, děkuji za vaši podporu,“ vzkázala svým fanouškům na sociální síti Lucinka rozezleně, jako kdyby nevěděla, že to byl právě její muž, kdo do médií ochotně poskytuje veškeré rozhovory.

„Jakmile mi bude lépe a budu se cítit na to s vámi sdílet své pocity, určitě dám vědět,“ dodala Lucie, která díky sociálním sítím a rozkošné dcerce působí jako influencerka, a podle Matuše tím prý také vydělává pořádný balík. Údajně se jí podařilo navázat několik velice výhodných spoluprácí. Není to však jenom mladinká studentka konzervatoře na mateřské dovolené, která aktuálně drží rodinnou kasu - ani sám zpěvák nemá prý o práci nouzi. Jedna fanynka si ho dokonce „předplatila“!

Každopádně nezbývá, než mladičké mamince Lucince držet palce a doufat, že takové trable jako Ornella nebude muset řešit i ona. Manželka zkrachovalého podnikatele Josefa Kokty (64) se do nemocnice musela vrátit pouhých pár dní po narození dcery Lilianne (2 měsíce), kde ji kvůli blokaci střev umístili na JIPku. Všechny tři děti bývalé modelky totiž přišly na svět císařským řezem, a ty poslední dvě navíc velice rychle po sobě, což bylo pro rodičku nebezpečné. Snad tohle není i případ Lucinky, přejme jí, aby se za pár dní od zákroku zase vrátila zpět ke své milované rodině.
Fotogalerie
243 fotografií