Beránek patřil mezi nejúspěšnější české modely především ve východní Asii. A právě v nejlidnatějším čínském městě minulý pátek došlo k smutné nehodě, kdy ho srazilo auto. S vážnými poraněními byl převezen do tamní nemocnice.

Měl jen ji

Tonda pocházel z Brna a vyrůstal jen s maminkou Irenou. Byla s ním i v jeho posledních chvílích. „Když se o nehodě dozvěděla, okamžitě za ním odletěla a byla u něj,“ prozradil Blesku ředitel soutěže Muž roku David Novotný. Do poslední chvíle všichni věřili, že Toník svůj boj nad osudem vyhraje a nehodu přežije. Bohužel v noci ze středy na čtvrtek vážným zraněním podlehl. Detaily, co se přesně stalo, zatím nejsou známé. „Jsem v kontaktu s jeho nejbližšími. Podle jejich informací měl Tondu srazit automobil na přechodu,“ řekl pro CNN Prima News Novotný. Antonín Beránek se navíc před nedávnou dobou nechal slyšet, že by se rád vrátil do Čech a založil rodinu. O to je věc smutnější.

Skromný kluk

„Náš nejúspěšnější vítěz soutěže Muž roku v zahraničí se vracel do Česka jen za svou maminkou několikrát za rok. Měli spolu opravdu krásný vztah,“ svěřil Novotný. „I přes úspěchy ve světě zůstal Tonda skromným kamarádským klukem, se kterým byla i spousta legrace. Byl jsem na něho hrdý. Škoda každého zmařeného života,“ posteskl si ředitel Muže roku.

Tvář z reklamy

Po získání titulu Muž roku 2013 reprezentoval Česko na soutěži Mister International, kde skončil na šestém místě. Od té doby téměř nepřetržitě pracoval hlavně pro trh ve východní Asii, kde patřil mezi nejúspěšnější české modely. Jeho tvář se objevila na stránkách světově proslulých časopisů, jako je Esquire, Cosmopolitan či Harper's Bazaar, a také v mnoha prestižních reklamách. Na jeho mužný šarm vsadila např. firma Durex, společnost Samsonite nebo francouzská kosmetika Lovea.

VIDEO: Trávníčková řekla svou verzi incidentu s policií. A opilý Felix slíbil milence rozvod i dítě

Video
Video se připravuje ...

Trávníčková řekla svou verzi incidentu s policií. A opilý Felix slíbil milence rozvod i dítě Bára Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií