Krátce po vítězství v Muži roku v roce 2013 se Antonín přesunul do východní Asie, kde byl velmi vyhledávaným a úspěšným modelem. Patřil mezi nejúspěšnější Čechy, o čemž svědčí desítky fotek pro různé značky a celosvětové kampaně. 

Tato smutná zpráva mě opravdu hluboce zasáhla. Tonda byl nejúspěšnější vítěz soutěže Muž roku v zahraničí a vracel se do Česka už jen za svou maminkou několikrát za rok. Vždy jsem se s ním moc rád sešel. Byl to skromný kamarádský kluk, se kterým byla i spousta legrace. Mé myšlenky teď míří k jeho mamince, se kterou měl opravdu krásný vztah. Jsem na Tondu Beránka opravdu hrdý a je škoda každého zmařeného života,“ řekl Blesku pořadatel soutěže David Novotný.

Na milého sympaťáka vzpomínají i jeho přátelé, kteří měli tu možnost se s ním setkat. 

VIDEO: Zemřel Muž roku 2013 Antonín Beránek (†30): Tohle byly okamžiky, které ho vystřelily nahoru

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Muž roku 2013 Antonín Beránek (†30): Tohle byly okamžiky, které ho vystřelily nahoru Jan Jedlička, David Turek

Co???“ ptá se Josef Kůrka, který soutěž Muž roku vyhrál v roce 2016. „Je mi to moc líto, tak čistá a laskavá duše. Bylo mi ctí být v porotě a poznat ho. A teď vzpomínám, jak jsem ho potkala v letadle směrem do Dubaje před dvěma lety. Akorát letěl zpět do Šanghaje,“ zavzpomínala modelka Dominika Mesarošová

„Díky za VŠECHNY, Tony!! You STAR!“ zareagoval na náhlý skon kamaráda a kolegy Martin Gardavský - Muž roku 2011. 

Antonín Beránek se narodil v Brně, vyhrál nejenom české klání krásy, ale stal se i šestým nejkrásnějším mužem na světě. 

Visím nyní v Indonésii na každém rohu, protože jsem získal focení na jednu masivní billboardovou a televizní kampaň,“ přiznal před lety Beránek, kterého pro jeho evropský vzhled Asiatky prostě milovaly. 

Fotogalerie
44 fotografií